Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Najnowsze wypakowane root z Metin2 Pl

ywyzrk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
skan niech ktos zrobi bo nie mam jak.

wątpię, żeby ktoś pobierał w ciemno, więc sam dodaj ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Mam pytanie, po chuj to komu? Ktoś kto sie interesuje tworzeniem serwerów to raczej kurwa ma unpakera do klientów, hmm? :D

@up

Data analizy: 2011-12-11 20:04:54 UTC ( 2 lata temu )

rly?

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Mam pytanie, po chuj to komu? Ktoś kto sie interesuje tworzeniem serwerów to raczej kurwa ma unpakera do klientów, hmm? :D

@up

Data analizy: 2011-12-11 20:04:54 UTC ( 2 lata temu )

rly?

wypakuj sobie obecene root z metin2pl

może, może nie

Opublikowano

teraz porównaj zawartość mojej paczki z zawartościa folderu, ktory pokazales na screenie

czegos brakuje co

Specjalnie dla Ciebie jutro pobiore klienta Metin2PL i sprawdze wszystko :*

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Specjalnie dla Ciebie jutro pobiore klienta Metin2PL i sprawdze wszystko :*

czekam z chujem w ręku jak na mikołaja

może, może nie

Opublikowano

Teraz tylko pytanie czy to autor tego tematu to rozpakował czy komuś zapłacił za rozpakowanie :D ?

Bo nic nie napisał, że on sam rozpakował tylko, że szkoda jest mu się z tym dzielić ^^

@topic

Już pobrałem tylko nie wiem co jest w nich nowego. A co do nowego slota w eq to chyba trzeba mieć nową binkę czy nie ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Już pobrałem tylko nie wiem co jest w nich nowego. A co do nowego slota w eq to chyba trzeba mieć nową binkę czy nie ?

Nowy jest System Pasów - czyli stare :P już coś takiego na mpc było nowa binka nie jest potrzebna tylko to co jest w root ;)

http://wiki.metin2.co.uk/index.php/Belt_System

na polskim wiki czegoś takiego nie ma więc masz to :)

@@ edit :p Potrzebna nowa binka

ENABLE_NEW_EQUIPMENT_SYSTEM
Opublikowano

Najnowsze rooty mają "zablokowaną" możliwość wypakowania skryptów pythona więc stąd ich brak na tym SS'ie:

Albo ich tam w ogóle nie ma tylko są skompilowane z binką, jeden huj wie.

Nie wiem kurwa jak oni to zrobili ze zablokowali wypakowywanie połowy rootów, mam w chuj unpakerów i każdy mi to wypakowywuje tak samo, wiec zapewne pliki są z binką razem albo w jakimś innym pliku.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Teraz tylko pytanie czy to autor tego tematu to rozpakował czy komuś zapłacił za rozpakowanie :D ?

Bo nic nie napisał, że on sam rozpakował tylko, że szkoda jest mu się z tym dzielić ^^

@topic

Nie jestem na tyle zjebany by płacić komuś za jakieś pliczki.

@Intern

WOW, naprawde? DO kazdego update jakie oni wprowadzaja dodaja nowa wersje binki

anyway wszystko sie da robaczki

HPc9ZEg.png

może, może nie

Opublikowano

Nie jestem na tyle zjebany by płacić komuś za jakieś pliczki.

@Intern

WOW, naprawde? DO kazdego update jakie oni wprowadzaja dodaja nowa wersje binki

anyway wszystko sie da robaczki

HPc9ZEg.png

[ironia] Krzywy zapamiętaj, że i tak rapils się rozwija, a Ty przecież nic nie umiesz. [/ironia] B)

Opublikowano

[ironia] Krzywy zapamiętaj, że i tak rapils się rozwija, a Ty przecież nic nie umiesz. [/ironia] B)

[ironia=True]ty bezemnie nie istniejesz[/ironia]

może, może nie

Opublikowano

[ironia=True]ty bezemnie nie istniejesz[/ironia]

[ironia]O Ty kurwo, a spróbuj napisać do mnie o questa pod Alchemię Smoczych Kamieni.[/ironia] B)

topic.

Podzielisz się z nami jak wypakowałeś skrypty pythona? Może rapils sie czegoś nauczy.

Opublikowano

Nie wiem kurwa jak oni to zrobili ze zablokowali wypakowywanie połowy rootów, mam w chuj unpakerów i każdy mi to wypakowywuje tak samo, wiec zapewne pliki są z binką razem albo w jakimś innym pliku.

w każdym temacie każdego próbujesz gnoić ze nic nie umie i dodaje jakieś gowno a sam nic nie umiesz .

ps. idz się danielowi rozpłacz i spytaj się kiedy idzie zeznawać bo podjebał kolegę <haha>

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...