Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Mody spoza listy lunchera Zyczu

mamuto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem nie wiem jak mógłbym dodać mody spoza listy znajdującej się w launcherze Zycza. No więc chciałbym dodać do minecrafta by zyczu moda better dungeon (Taki jak na filmie reZiego z rewolerem i złotym piórkiem + butami) a kompletnie nie wiem jak. Próbowałem coś dodawać w %appdata%/.minecraft/mods i nie wiem chyba coś źle zrobiłem ;/. Robiłem według instrukcji na yt ale to do zwykłego minecrafta pewnie działa ;x. Dodam że gram specjalnie na wersji 1.5.1 aby mody nie kolidowały ze sobą ;x tak jak w przypadku wersji 1.6.2. Proszę o szybką pomoc co mam zrobić krok po kroku :/. Daje lajki i 5 za dobrą pomoc.

Arcymistrz
Opublikowano

Jak grasz na wersji 1.5.1 to pobierz launcher by AnjoCaido zamiast zycza, tam nie będzie problemu z instalacją

@down

Such a genius

Używasz zycza, który wysyła twoje IP i inne rzeczy, które nie wiadomo do czego mu są potrzebne do niego.

AnjoCaido jest dalej najbardziej zaufanym launcherem do MC 1.5.2-

Opublikowano

Ten minecraft jakoś mało znany i jest umieszczony tylko na dziwnych często zawirusowanych portalach typu chomik więc lepiej nie pobieram ;s. A jakieś inne propozycje ;/

Opublikowano

Ref pomoże ktoś ;d? Jak wrzucić better dungeon (ten sam co ma reZi w serii "minecraft na modach" ) do minecrafta by zyczu ?

Opublikowano

Niestety, do minecrafta by zyczu nie da się wgrać własnych modów spoza listy, gdyż sposób w jaki one funkcjonują absolutnie różni się od tego przy zwykłym launcherze :)

Też miałem kiedyś ten dylemat..

Opublikowano

Reeef tez mam z tym proble ...

TeamSpeak: Game-TSpeak.pl || Zapraszam || Darmowe Kanały || Szukamy Adminów || Przyjdź z 5 kolegami i zgarnij VIP'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...