Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o teemo na adc.

xalatan25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Według mnie teemo na adc to jest głupota ponieważ ludzie piszą adc pickują tego teemo ale i tak robią go pod ap czekam na wasze zdanie.

btw.Wesołych Świąt:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zbieram -

Opublikowano

Useless, useless i jeszcze raz USELESS. Nie ma szans z prawie żadnym adc, wystarczy kupić Mercuriala i już ma przejebane z tym śmiesznym blindem w 1v1. Nie ma żadnego sustaina, jest beznadziejny w early, mid i late game. Out of meta, może był dobry w s1/s2 ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Nie brąz ale się z takim czymś spotkałem się z 20 raz ;p

Jaka dywizja? :P

Może nie brąz, ale na srebro V-III to wygląda.

Opublikowano

AD Teemo się sprawdza, ale na topie, ponieważ zyskuje sustain którego mu brak, oczywiście Teemo na bota jako ADC nie nadaje się kompletnie.

Opublikowano

Chcesz opinie to prosze: Gówno
nic dodać nic ując, jak chcesz grać teemo to trzeba wykorzystywać jego pełen potencjał, a myśle że rola ADC jest gówniana w jego przypadku.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Lipa, będzie useless.

Nie ma nic co będzie przydatne adc, nie polecam i chyba powszechnie taki pick = troll pick

Opublikowano

Nie ma szans żeby teemo poszedł AD,grzybki wtedy nie mają DMG,Q tylko może zaślepić,a jak trafi mu się w enemy team'ie support leona to pada na jednego stuna.

Do tego dostanie easy harassem od luciana lub cait.

Opublikowano

teemo na adc to się gra jak się chce potrollować mecz ;p nie. nigdy nie idź nim na adc jeśli chcesz wygrać mecz drogi czytelniku :)

Opublikowano

według mnie tak jest dobry potrafi zestunować bohatera na 2.5sekundy a jego grzybki cię unieruchamiają na 4 sekundy według mnie dobry bohater jego zasięg dorównuje caitlyn

Opublikowano

Yo!

Nie to że się mądruję ale:

Moim zdaniem jako adc się nie sprawdza

jednak Teemo:

" jest szybki ma dużo cc jest silny jest to champ late game"

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Generalnie moim zdaniem Teemo na każdej pozycji to troll pick. Adc raczej nie ma racji bytu bo dostanie taki harras, że nie zrobi nic. Może gdzieś tam nim grają, widziałem już kilka razy teemo który mi wygrał, ale były to odosobnione przypadki. Najlepiej sprawdza się jako ward

Opublikowano

Teemo to dobry champion, przeciwnie do tego co brązy mówią. Jego poke, moblilność, grzybki potrafią wygrać grę. To, że wy budujecie go pod 2.5 as. to się nie dziwcie, że jestescie usless.Jedynie gdzie mozna nim grac to top gdzie kontruje wiele postaci. Na adc ssie, aczkolwiek na supporcie i tak bedzie lepszy niz nidalee :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...