Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Karta graficzna nie działa z monitorem

dodo0214

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Mam problem ,ponieważ dziś wymieniłem kartę graficzną na nową hd 7770 .Starą odinstalowałem , podłączyłem nową ,założyłem przejściówkę z dvi na d-sub i pojawił się problem ponieważ karta działa ale monitor jej nie odnajduję. Proszę o poradę ,gdyż nie mam pojęcia co zrobić dalej.

J numer Jeden W jak Warszawa P Pełny Portfel, Piękne Panie, Przyjaciół Pozdrawiam

Opublikowano

podpiąłem a zasilacz to modecom feel2 600w

J numer Jeden W jak Warszawa P Pełny Portfel, Piękne Panie, Przyjaciół Pozdrawiam

Opublikowano

Nie koniecznie musi być to zasilacz Mam w swoim zasilacz z czarnej listy już 7 rok i działa bez zarzutów Wogóle ci monitor nie reaguje nawet na ekran startowy ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

wogóle nic nawet się nie włącza tylko jest na czuwaniu

Opublikowano

Możesz jeszcze sprawdzić na innym monitorze np kolegi czy coś jak karta ma wejście HDMI sprawdz w telewizorze jeśli masz z HDMI

1390144171-U592769.png

Opublikowano

podłączyłem ale też nic z tego dalej nic nie pokazywało

Opublikowano

Spróbowałbym sformatować system, skoro dobrze podłączona i podpięte zasilanie powinna działać. Jak po formacie nie ruszy to widocznie uszkodzona fabrycznie i do wymiany będzie w sklepie.

btw. zasilacz kupiłeś jeden z najgorszych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...