Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]GTA SA-Błąd w misji.

HardCorowyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Postanowiłem po 1,5 roku zainstalować ponownie GTA SA.Wszystko ładnie śmigało do misji pt:Mike Toreno.Gdy już uratuje go z pojazdu mam przewieść go pod łuk na którym znajduje się wielki samolot.Gdy jadę,widzę czerwone pole,jednak gdy się zbliżę na małą odległość,punkt znika.Gdy tam dojeżdżam nie pojawia się kolejny punkt do którego mam jechać,a na mapie dalej pokazane jest to samo miejsce.Czy tylko ja mam taki błąd ?

Opublikowano

Witam.Postanowiłem po 1,5 roku zainstalować ponownie GTA SA.Wszystko ładnie śmigało do misji pt:Mike Toreno.Gdy już uratuje go z pojazdu mam przewieść go pod łuk na którym znajduje się wielki samolot.Gdy jadę,widzę czerwone pole,jednak gdy się zbliżę na małą odległość,punkt znika.Gdy tam dojeżdżam nie pojawia się kolejny punkt do którego mam jechać,a na mapie dalej pokazane jest to samo miejsce.Czy tylko ja mam taki błąd ?

Spróbuj zainstalować ponownie grę. Ewentualnie sprawdź, czy wszystko dobrze się zainstalowało. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...