Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

steelseries v2 frost blue

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde no ciężko powiedzieć masz jakaś karte dzwiękową ? też mam steelseries v2 i mikro nie działało przez karte dzwiękową trzeba było coś tam ustawić posprawdzaj w urządzeniach do nagrywania czy masz wszystko dobrze ustawione itd

Opublikowano

No ok ale powiedz mi czy masz karte dzwiękową czy nie :D ja mam karte xonar dg i tu masz link co ja musiałem zrobić ale prawdopodobnie nie masz :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=uFtNK6iAF2Q i jeszcze kliknij prawym na głośniczek na pasku prawy dolny róg potem urządzenia do nagrywania i sprawdz czy widzi tam w ogóle mikrofon jeśli nie to kliknij prawym na okno i sprawdz czy masz włączoną opcje "Pokaż wyłaczone urządzenia"(nie wiem czy dokładnie tak jest napisane ponieważ mam windowsa po angielsku) jeśli nadal go nie widzi to nic nie poradzisz sprawdz na innym komputerze a jeśli widzi to sprawdz czy jest włączony i czy nie jest wyciszony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...