Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Refleksje dot. całej gry

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ma być wprowadzone? Jakie nowe bronie? Kolby, magsy, lufy i celowniki? Nowe bronie białe? Dajcie swoje propozycje.

Opublikowano

Nowa mapy ,bo tylu latach opiepszania sie powinni cos zrobic ,nawet remake z BF2 moze by i dla kasy(pakiety ala dzungla do mynamar) ,ale niech by byly bo kazda jest juz ograna i gra na nich niestety nudzi

...

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Nową mape, najlepiej nadawałoby się jakieś większe miasto, z drapaczami chmur i krętymi ulicami <3 Oczywiście do tego nowe pojazdy, najlepiej motory :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Mogliby dodać tłumiki, dodatkowe chwyty,celownik laserowy(nie red dot),dwójnóg,karabiny stacjonarne na punktach,nowe typy pojazdów,bitwy morskie,system zniszczeń,animacja dźgnięcia nożem i trochę mniej Pay2Win :P

Opublikowano

Wiem, że są święta i cuda się zdarzają, ale panowie, bez jaj mi tu...

Wróżbita Why przewiduje, że zniosą limit lvl zapewne do 35, zrobią konkurs kto pierwszy wbije i dodadzą nowe OP pukawki, jeszcze wspomnicie moje słowa :P

Ja to bym chyba najbardziej chciał celownik do snajperek w noscope, tak jak jest w bf3 / 4, wtedy by było cudnie, chociaż i bez tego dawałem radę.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Wiem, że są święta i cuda się zdarzają, ale panowie, bez jaj mi tu...

Wróżbita Why przewiduje, że zniosą limit lvl zapewne do 35, zrobią konkurs kto pierwszy wbije i dodadzą nowe OP pukawki, jeszcze wspomnicie moje słowa :P

Ja to bym chyba najbardziej chciał celownik do snajperek w noscope, tak jak jest w bf3 / 4, wtedy by było cudnie, chociaż i bez tego dawałem radę.

ciekawe ile by kosztował:D

Opublikowano

nowe tryby gry np deadmatch, free for all, nowe mapy, pojazdy, możliwość wspinania się tak jak w warface

Opublikowano

Mi by wystarczyło gdyby naprawili bugi bez wprowadzania jeszcze gorszych. Mogli by też się zająć cheaterami tzn. każdy serwer z góry ma t4g i aktualizacje blokujące nowo powstające cheaty.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Mi by wystarczyło gdyby naprawili bugi bez wprowadzania jeszcze gorszych. Mogli by też się zająć cheaterami tzn. każdy serwer z góry ma t4g i aktualizacje blokujące nowo powstające cheaty.

T4g to grupa, która wgl nie powinna istnieć, nie mają żadnej podstawy prawnej ograniczać innych ludzi i jakby ktoś ich zgłosił do sądu, to by wygrał.

Nie można wymagać od kogoś przestrzegania zasad, na które się nigdy nie zgadzał i nie były mu nawet przedstawione, tyle na temat.

Jedyne co powinni zrobić, to lepsze zabezpieczenia przed cheaterami i by w zupełności starczyło.

Co do nowej mapy, to się zastanawiam, czy nie wprowadzą autostrady, którą od dawna mają gotową.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Mi tam cheaterzy nie przeszkadzają spotykam ich może raz na miesiąc więc...

więc co miesiąc płacze xD.

Deathmatch to chodzi o to ze jak dedniesz to wypadasz z gry? O jakiej autostradzie mówisz surasmen? A ja po wszystkich postach przeczytanych już sobie marze... :p

Opublikowano

Hah mażenia ale dwójnogi,leżenie nowe mapki (duuuże) nowe zasiegi snajperek typu 500-600m lunetki,pojazdy,no i przede wszystkim animacje zabicia nozem

no i wiele wiele innych pojazdów itp szerze mówiąc od kilku lat się nic nie dzieje

Jak by był tryb zoombie gdzie musimy współpracować bo np zombiaki nas ganiają

tak jeszcze o tym zasięgu snajperek

co to jest 300m?? gdzie ludzie w bf 3 osiagają za 3x tyle xD

ff904a2e.png

Opublikowano

http://battlefield.play4free.com/en/forum/forumdisplay.php?fid=28

Tutaj macie oficjalny dział gdzie możecie wpisywać swoje propozycje i pomysły. Lecz nawet jak wymyślicie coś fajnego, to jest bardzo mała szansa ze EASY to wprowadzi w ciągu następnego roku, jeżeli w ogóle wprowadzi, np. 3 lata ludzie próbują zmusić EA do zrobienia opcji grania z przyjaciółmi w jednym teamie, tzw. "party system", moim zdaniem jest to najlepsza sugestia jaka powstała, bo często mam problem aby wejść ze znajomymi na jeden serwer, a co dopiero do jednej drużyny ;p

Opublikowano

Hah mażenia ale dwójnogi,leżenie nowe mapki (duuuże) nowe zasiegi snajperek typu 500-600m lunetki,pojazdy,no i przede wszystkim animacje zabicia nozem

no i wiele wiele innych pojazdów itp szerze mówiąc od kilku lat się nic nie dzieje 

Jak by był tryb zoombie gdzie musimy współpracować bo np zombiaki nas ganiają 

tak jeszcze o tym zasięgu snajperek

co to jest 300m?? gdzie ludzie w bf 3 osiagają za 3x tyle xD 

Jest już taka gra co opisałeś. Jeat to bf3. P4F nigdy nie będzie trójką. Btw rekord range killa to ponad 2500m z m98b ( nie wiem ile dokładnie, moge sie mylić).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...