Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zarabiać kredyty

Emanuell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

premium na miesiądz.

W 1 kolejności zainwestuj w korepetycje z polskiego. Pisze się miesiąc.

Top: Kup kv-1 lub jakiś czołg premium 5 lub 6-7 poziomu, zależnie od budżetu. Kv-1 świetnie zarabia jak na pojazd no premium, a czołgi premium są do zarabiania kredytów. Jak 5t to polecam T-25, jak 6 to Su-100Y lub DM

Opublikowano

W 1 kolejności zainwestuj w korepetycje z polskiego. Pisze się miesiąc.

Top: Kup kv-1 lub jakiś czołg premium 5 lub 6-7 poziomu, zależnie od budżetu. Kv-1 świetnie zarabia jak na pojazd no premium, a czołgi premium są do zarabiania kredytów. Jak 5t to polecam T-25, jak 6 to Su-100Y lub DM

W całej wypowiedzi znalazłeś jeden błąd to nie oznaka ze trzeba sięgać po słownik. Tak wydam 400 000 na kv ( chyba tyle kosztuje nie pamiętam ) i co mi z niego wole już is grac i perki nabijać .

Opublikowano

IS zarobisz przy przeciętnej bitwie 5-10k bo drogie pociski, a kv-1 30-50k. Jak nie chcesz kupować kv to kup jakiś pojazd premium

Opublikowano

ok ide kupic tego kv-1

Nie musisz kupować żadnego KV-1 po prostu graj z głową.. rób jak najwięcej DMG i kredyty same będą wpadać.

+Premka obowiązkowo przy zarabianiu.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Nie musisz kupować żadnego KV-1 po prostu graj z głową.. rób jak najwięcej DMG i kredyty same będą wpadać.

+Premka obowiązkowo przy zarabianiu.

chlopie nie wiesz co mowisz... Is ma drogą naprawe oraz pociski po 1k a kv jest taniutki w utrzymaniu i do tego swietnie zarabia

Opublikowano

Najlepiej Ci proponuje zainwestować w czołg premium.

Osobiście polecam Ci kupić T-25 (5 T) , ponieważ najwięcej zarabia z wszystkich innych piątych tierów.

Drugie wyjście to kupić KW-1 + ewentualnie konto premium i tym zarabiać.

@edit

Juri, IS`em również da się zarabiać, ale trzeba wiedzieć jak. ;)

Opublikowano

chlopie nie wiesz co mowisz... Is ma drogą naprawe oraz pociski po 1k a kv jest taniutki w utrzymaniu i do tego swietnie zarabia

Sorry, ale - CO TY PIERDOLISZ? Bez premki ISem zarabiałem po 25-30k na czysto :v

A serio - 50k bez premki na KW-1 to chyba byś 3k dmg i 10 fragów musiał zrobić...

Ale jak już nie ma wyboru, to kup to KW-1.

Opublikowano

Wiem co mówię bo miałem IS'a i przy dobrej bitwie zarabiałem 40-80k z premium. Co z tego, że pociski i naprawa są drogie skoro jeśli umiesz grać to w ogóle tego nie odczujesz.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Prawda jest taka że jak ktoś ma premkę to zarabia na każdym czołgu, oczywiście jeśli robi "przyzwoity" DMG. Strzelając z E100 goldowymi pestkami na premce można zarabiać 10k :>

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

IS zarobisz przy przeciętnej bitwie 5-10k bo drogie pociski, a kv-1 30-50k. Jak nie chcesz kupować kv to kup jakiś pojazd premium

Co ty gadasz ? ;o

Pokaż mi "przeciętną" bitwę kv-1 bez premki 50k.

Jak się potrafi grać to można 10t zarabiać, ja od dłuższego czasu odstawiłem is-6 i latam leopardem 1 i t-62a. 2 bitwy i mam już 50k.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Proponuje T34 ja nim wychodze po 80 k na czysto .

Zresztą jak czytam ten temat to widze że jedn głupszy od drugiego ...

Zarabia sie 5 tierami a nie 7 ... no chyba że premium , zresztą IS jest w chuj drogi w utrzymaniu .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

o 50k mówiłem z premką no i troszkę przesadziłem.

Przy średniej bitwie bez premki zarobisz więcej kv niż isem... IS jest droższy w utrzymaniu i na nim dobra bitwa to w kredytach średnia bitwa na kv. Jak jesteście takimi magikami i więcej isem zarabiacie to GZ ;)

Opublikowano

RZeczywiście mu pomagacie, jak powiecie aby grał z głową effi odrazu wzrośnie 2 razy, Na jego miejscu kupiłbym KV1, powodzenia przy zarabianiu IS chyba że jesteście tak PRO że na 9 non stop robicie ładne wyniki i non stop macie dobry team, ISa nie zawsze rzuca na 7 a KV rzuca zajebiście i łatwiej się kase zarabia,

Opublikowano

Raczej każdy wie że czołgi premium służą głównie do zarabiania dlatego polecam ci kupić czołg premium i nim zarabiać. Nie grałem innymi VIII premium ale polecam ci T34, moim zdaniem świetny do zarabiania kredytów. Jak raz wydasz kase na grę to chyba nic się nie stanie :)

Opublikowano

RZeczywiście mu pomagacie, jak powiecie aby grał z głową effi odrazu wzrośnie 2 razy, Na jego miejscu kupiłbym KV1, powodzenia przy zarabianiu IS chyba że jesteście tak PRO że na 9 non stop robicie ładne wyniki i non stop macie dobry team, ISa nie zawsze rzuca na 7 a KV rzuca zajebiście i łatwiej się kase zarabia,

Chłopie grałeś kiedyś KV-1? Wiesz dlaczego go sprzedałem? Bo 3/4 bitew byłem na samym dole. KV-1 nie ma już takich losowań jak kiedyś. Wejdź na oficjalne forum WOT'a i poczytaj.

Nie trzeba być pro, żeby zarabiać na IS'ie, po prostu trzeba umieć grać ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Mam już 800 000 kv-1 sprzedałem to gówno jedzie 20 km/h krew człowieka zalewa ja lubię dynamiczną grę kupiłem a-20 i DT-7 i aktywowałem kodem premium na 3 dni. Kredyty lecą.Ale moje pytanie brzmi jaki czołg najlepiej kupić premium za ok 100zł???

Jadźkę 8,8 albo SuperPersa.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Persa nie kupuj bo się bardziej będziesz wkuriwać niż grać, kup jagode 8.8 albo t34, zwłaszcza teraz bo są -15%

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Persa nie kupuj bo się bardziej będziesz wkuriwać niż grać, kup jagode 8.8 albo t34, zwłaszcza teraz bo są -15%

Pers jest dobry, ale trzeba umieć nim grać, a nie jak kiedyś się wyjeżdżało się bez problemu.

Przed chwilą kupiłem IS-6 i jestem z niego cholernie zadowolony. ;)

Zarobki b. dobre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...