Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY] Czemu nie działa mi gta sa i cleo mody

Chmielu xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, postanowiłem się zwrócić do was z prośbą o pomoc. Zacznijmy od tego, włączam gta sa czarny ekran bum lag nic nie da się zrobić, jednym słowem - Nie działa. Włączam sampa, bum wszystko pięknie git - Działa. No dobra, tylko teraz dlaczego mi nie działają cleo mody? Proszę o pomoc, nagradzam lajkami.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Cześć, postanowiłem się zwrócić do was z prośbą o pomoc. Zacznijmy od tego, włączam gta sa czarny ekran bum lag nic nie da się zrobić, jednym słowem - Nie działa. Włączam sampa, bum wszystko pięknie git - Działa. No dobra, tylko teraz dlaczego mi nie działają cleo mody? Proszę o pomoc, nagradzam lajkami.

W SA:MP, nie działają wszystkie mody, w GTA raczej tak. Sprawdź, bo być może, niektóre z modyfikacji kolidują ze sobą. Zainstaluj od nowa czystą grę i wgrywaj po kolei każdy mod, sprawdzając przy tym czy GTA Ci nadal działa. ;)

CLEO ma kilka wersji, może wgrywasz mod z wersją np. "b", na wersję "a". Sprawdź to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...