Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.czy kupil ktos to evadee z sekcji vip obecnie jest za 170 zl i zastanawiam sie nad kupnem.czy to dobry skrypt bo wielu ludzi mowi ze najlepszy jaki obecnie jest.glupie posty typu gra na czitach, wydaje kase na haki beda zglaszane

pozdrawiam

Opublikowano

Ja nigdy nie używałem tego skryptu bo stwierdziłem że nie będę płacił za skrypty chyba że jedynie VIP. Z tego co wyczytałem a tym skrypcie to jest rzeczywiście zajebisty i gdybym miał tyle hajsu to bym kupił bo jego opcje rzeczywiście potrafią wygrać linie. Jeżeli masz 170zł na zbyciu i chcesz kupić jakiegoś skryptu to uważam że warto.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Evadeee jest zajebisty. Możesz dostać 4 skillshoty na ryj a on i tak znajdzie martwy obszar obliczony na podstawie polygonów wszystkich skilli.

Opublikowano

Jest świetny, przedchwilą 1vs4 zrobiłem tripple + ostatni kill po czasie na MMR ~ Diamentu 2/3 unikając wszystkich skillów ;)

Mimo tego jednak jest zdecydowanie zbyt drogi jak na swoje możliwości, ale ludzie to kupują, więc czemu miała by być niższa cena :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...