Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Co kupić

Lucker190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do wydania 6300 ip na jakąś postać i skórke do niej wartości 975 rp . Co mi radzicie . Myśle nad Dariusem i skórka z biokuźni ale nie jestem co do niej pewny wiec porsze o porade .

Opublikowano

Za leży na jakiej lini lubisz grać. Oglądałeś może skórki limitowane? Ciekawy wybór, zobacz może coś z nich wybierzesz.

Lubie grać na każdej lini a co do postaci nie jestem pewien bo jak kupie postać to odrazu do niej skórke . A nie mam zamiaru kupować postaci bo mi sie podoba jakaś tam skórka . Ale dzieki za odp.
Opublikowano

Ja kupowałem zawsze postacie te którymi fajnie mi się grało w rotacji lub te które musiałem mieć, dla mocnego picku. Ja tam dariusa nie polecam na dzisiejszą mete, kiedyś był z niego strong pick (przed nerfami min.ulta) a teraz są o wiele mocniejsze. Nie wiem jakie masz postacie więc trudno cokolwiek polecić ale polecam renektona jeśli nie masz i jedną z skórek min. Bloodfury Renekton którą sam mam.

Opublikowano

Jeżeli zastanawiasz się na topem i chcesz dariusa to ja bym ci radził wziąść shyvana wg mnie duzo lepsza od dariusa

Opublikowano

Niestety, posiadałem tą skórkę i jest dla mnie po prostu słaba. Polecam Corki'ego oraz skin z fajerwerkami ;).

Nie zabardzo lubie tą postać . :)

A co myślicie o Jayce i skórka stalowy do niej bo przecena jest ?

Opublikowano

Jayce... Dmg, burst i escape mechanism. Dobra postać, posiadam ją i dużo nią grałem. Polecam i dodatkowo jak wspomniałeś jest przecena na skótkę która bazowo kosztuje 1200~ parę rp. Więc polecam.

Opublikowano

Ja bym wziął ZED'a i skórkę Zed burzowego ostrza.Zaczynając zed jest świetną postacią,ma mechanizm escape,jest mobilny oraz ma ogromny DMG,a co do skinu to świetne animacje oraz ładny art; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...