Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MP7 vs MP5

RRBrygada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam konto ''treningowe''

Jest to inżynier na 17 poziomie i zastanawiam się czy kupić MP7.

Posiadam już MP5.

Na głównym koncie posiadam UMP 45,MP5,PP-19

I mnóstwo dodatków :)

I jeszcze jedno pytanie jak sprawuje się XM8?

Opublikowano

MP7 tylko na bliski i średni, szybkostrzelne i znośny dmg ale odrzut na daleki dystans trochę za duży

XM8 ale mechanika czy szturma? Jak mechanika to taki pogorszony MP5 z większym odrzutem i rozrzutem a szturmowca to celny karabin ale taki nijaki, pewnie przez niższe dmg od choćby AEKa

LOL

Opublikowano

Mam go na szturmowcu i nie używam : ) Zagrałem jedną rundę i dostałem po dupie więc wróciłem do M4A1

Oczywiście chodziło mi o XM8C ku woli ścisłości ale jeśli jest to pogorszony MP5 to się nie skuszę ; )

Jeśli MP7 jest porównywalne do MP5 ,które posiadam także sobie odpuszczę.

Opublikowano

Polecam Mp7 ,ale tylko na CQ czyli bliski dystans no i moze sredni do tych powiedzmy 40metrow...

Dalej DMG ,jak w przypadku wielu PM sie zmniejsza ,ale w MP7 robi sie on w dalszych dystansach naprawde znikomy wiec jak grasz na Sharqi,Basra czy poprostu bliski dystans to bierz smialo :) :) :) :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

M4 to xm8 z gorszym rozrzutem.

Hekler&Koch Machine Pistol 5( chyba tak) to najlepszy wybór dla mechanika, a mp7 to broń cqc na sharqi, basra

Opublikowano

W realu m82 ma zasięg 2km, a tu maks. 350m. Ta gra nie jest symulatorem wojny, jak l86 może być gorsze od l85, skoro ma dłuższą lufę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...