Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

» WinCraft [1.7.X] [10GB RAM] [250 SLOTÓW] [24/7] [TS3] [SURVIVAL] [DZIAŁKI] [FRAKCJE] [ I EDYCJA ] [ZAPRASZAMY] «

Wkr99PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

logo.png

IP: wincraft.pl

Sloty: 250

Survival.png

bialalista.png

premium.png

potwory.png

zwierzeta.png

nether.png

pvp.png

dodatkowe.png

Zakładanie glidi dla każdego!

Darmowe działki pod komendą /p auto

Tani automatyczny sklep WWW.

Nasz TS3 IP: wincraft.pl

Zabezpieczenia na skrzynie, drzwi itd

Możliwość craftingu redsandu, kolorowych szkieł oraz szyb ;)

Ograniczenie świata to 15 TYŚ!

Profesjonalne zabezpieczenia na cheaterów :)

Zmieniony drop - komenda /drop ;D

Informacje o sklepie - komenda /shop ;)

Pluginy na serwerze są idealnie dobrane i zoptymalizowane, aby gra była miła i bez lagów.

Dzięki idealnie skonfigurowanym w tym autorskim oraz ogólnodostępnych plugins wszystko działa poprawnie i jak należy.

Pozdrawiam i zapraszam, Walker99PL!

Serwer minecraft 1.7 i 1.8

Survival, Gildie, Działki i Mini Games

Opublikowano

Dziwne, zrobiłem już 3 i nie mam zamiaru robić kolejnej porządnej aby nasi kochani moderatorzy wyszukiwali aby ją usunąć <3

Opublikowano

Powiem Ci tak z moim skryptem spokojnie 200 uciągnie bez "laggów" więc 250 uciagnie.

Opublikowano

Frakcje + działki to ujdzie. Ale czemu działki oraz frakcje za darmo!?Będzie tylko spam gildii a działki będzie miał każdy, nawet gracz grający 5 minut tylko żeby zobaczyć czy mu się serwer podoba czy nie. Zrobi działkę i wyjdzie z srv na zawsze. A tak po za tym to jak gildie mają się atakować jak jest lwc? I 40 mb/slot to trochę przymało nieprawdaż(i tak pewnie 100 graczy nawet nie będzie na serwerze ale po co wtedy oszukiwać że maszyna uciągnie 250 graczy)? i nie pomoże tutaj żaden skrypt bo co? Zrobisz ograniczenie zwierząt? masz minimum 4 światy (plotworld,survival, nether, end) i zapewne jeszcze oddzielną mapę na spawn... myślę że serwer długo nie pociągnie. Taka jest moja opinia. Dziękuję do widzenia.

Opublikowano

Haha śmieszne... ze skryptem wiesz co ?.... jesteś dziecko 11 letnie ,które może poznało podstawy programowania c++ , lub podstawy języka javy i kozaczy niby "skryptem" ... SERWERA NIE POLECAM... widać po administracji... Pozdrawiam :)

Opublikowano

Tak moje kochane dzieci teraz wam pokarze co to wypowiedz :)

@MrSmigol

Człowieku jesteś żałosny, dam Ci rade.

Zamiast wszystkich krytykować, kozaczyć i wyzywać każdego odejdź od komputera i zacznij żyć.

W moim wieku pomyliłeś się o 5 lat więc bardzo mi przykro że okazało się że jestem od "Pana" starszy.

Tak zabawe z programowaniem dopiero zaczynam lecz bardzo mi dobrze idzie ;)

Twoje zdanie "kozaczy niby "skryptem" ..." dobiło mnie.

Mój skrypt korzysta ze wszystkich parametrów jakie są możliwe do użycia dla silnika i dzięki temu działa z podwójną wydajnością.

Sprzedałem go pewniej sieci serwerów za sporą sumke i oni się już przekonali :D

Tobie nic nie musze udowadniać bo nawet nie jesteś godzien go używać więc o czym my rozmawiamy..

Najlepiej napisać zdanie na, na "odpierdol się" - "SERWERA NIE POLECAM... widać po administracji... Pozdrawiam" nie wyjaśniając niczego.

A tak w ogóle zacznijmy rozmowe na temat twojego serwera:

- Hosting -> błagam FiberHost? Jest to najgorszy z możliwych hostingów jakie istnieją -.-

Ceny doskonałe lecz tak naprawde nie dają tego czego oferują.

Maszyny jakieś ze starej szafy, z importu i taka jest prawda, moge im to w oczy powiedzieć i udowodnić.

Co prawda z sprintdatacenter ale taka jest prawda ze oni mają stare maszyny z OVH.

Cos czuje że postawiłeś tylko serwer ponieważ chcesz uzbierać na GIFTCODE i zamknąć serwer jakby nigdy nic.

- Sloty -> Widać że zakupiłeś pakiet MC UNLIMITED który wszystko "niby" oferuje jako unlimited lecz to nie jest prawdą.

- Nazwa -> BirdCraft, nie powiem z czym mi się to kojarzy..

- Wersja -> 1.6.4 to trzeba być za przeproszeniem idiotą.

- Typ -> PVP, gdybyś przynajmniej wiedział co to znaczy... No nic zobaczymy gdy serwer wystartuje...

Zrobić serwer na starą wersje na której nikt już nie gra.

Jak byś nie wiedział jest już wersja 1.7.4 :)

Zajefajna administracja:

[ROOT] Adikosik3 [ROOT] MrSmigol
[Admin]xxx [Admin]xxx
ROOT to jest w linux, a ten xxx musi być spoko, juz go lubie :D
Eh.. Podsumowując czekam na dokończenie reklamy i start (o ile się odbędzie)!
@MR.ZiomuuSs
Teraz kolej na ciebie :)
Wszystko jest za darmo w I edycji.
W kolejnej wprowadze glidie za itemy, działki za kase, sklep, nowe miasto i wiele więcej..
LWC zamienie na lockette które bardziej pasuje pod klimat survival.
Gra po 40 graczy więc na razie starcza jeżeli będzie więcej to nawet wykupie 32GB RAM dla komfortu gry.
Tak jak już wyżej pisałem poczytaj o co chodzi ze skryptem..
Mam tyle światów ile potrzeba i jest dobrze a serwer długo pociągnie :)
To tyle, ja rozumiem że każdy ma swoją opinie ale nie lubie takich pustych ludzi którzy wszystko komentują aby nabić posty nawet nie grając na serwerze.
Mógłbym również oszukać was mówiąc że serwer ma 64GB RAM DDR3, 10 rdzeniowy procesor, 1TB SDD i łącze 10TB/sek lecz wole napisać prawde i mieć czyste sumienie.
Jeżeli ktoś ma jeszcze jakąś "super opinie" to prosze bardzo, czekam ;)
Pozdrawiam, Walker99PL!

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...