Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Item na supp

MagickG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który według was item jest lepszy na supporta. Ten co daje za zabitą jednostkę hajs 2 czy ileś tam, a może ten drugi z tym czymś co się stakuje. Nie pamiętam nazw ale pewnie wiecie o co mi chodzi:)

Opublikowano

Relic shield wg. mnie jest dobrym item'em-początkowy dla support'a.

Zależy na jakiego supporta.

Item dobry na suppy typu Thresh, albo Lee (dosyć dobry pick).

Jeśli suppujesz np. Nami, Annie lub Fiddlem, kup ten sztylet, który daje AP (zapomniałem polską nazwę, więc wolę tak napisać). ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Prawda zależy jaki support i czy chcesz go bardziej wykorzystać w late czy early. Do sony bym brał ten co działa jak stara shurleika. A do thresha lub leaony relict shielda.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź :) Mam jeszcze jedno pytanie żeby nie robić zbędnego spamu napiszę tutaj. Ile czeka się na odpowiedź od polskiego supportu, gdy napisałem o zwrot skina?

Opublikowano

Około 20/24h, lepiej pisz na angielski support, oni po paru h odpowiadają. Btw. jeśli nie było visual reworka to ci nie zwrócą skina :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

2kg mięsa wołowego

10 kajzerek

4l mleka

5kg ziemniaków

200ml śmietany 20%

1,5l wody gazowanej

makaron

0,5kg pieczarek

I jak będzie to jeszcze masło kup

Opublikowano

W zależności od supporta w rekomendowanych itemach masz zawsze pokazane jaki item jest najlepszy, więc w tym akurat wypadku kieruj się 'recommended items' ;)

Opublikowano

Wg mnie najlepszym itemem jest ancient coin, w połączeniu z masterką z utility sądzę że to daje największą ilość golda.

Spellthief i Relic wymagają też większego stanu kontroli ze względu na cooldowny ich pasywek.

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Zależnie od sytuacji, jak hard deff to Relic shield, jak wygrywasz to sztylet / to co przyśpiesza. Ogólnie na zyre lub anke to zazwyszaj sztylet od razu, na leone to co przyśpiesza na tresha tercza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...