Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nieudane połącznie

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Po formacie próbuje odpalić lola i wyskakuje coś takiego :

23uahi8.jpg

Po kliknięciu tak mam logowanie, i znów prosi mnie o ten cały certyfikat. Klikam znów TAK, po czym wyskakuje pewnie wielu z was znany błąd :

jtqh6r.jpg

Próbowałem wszystkiego - Od porad na oficjalnej stronie, po wyłączanie firewalla itp.

Net Frameworka mam zakutalizowanego

Adobe Air również

O co może chodzić :( ?

Opublikowano

Niestety nic nie pomogło !

Zmieniałem Czas i Date

Aktualizowałem IE

Obniżałem bezpieczeństwo internetu do średniego poziomu

Resetowałem opcje internetowe Windowsa

IE nie działało w trybie offline

Wyłączałem P2P

Niestety co chyba może być przyczyna ( ale nie moge nic na to zdziałać ) - Nie wyłączyłem tych całych certyfikatów a podejrzewam że to może być związane z tym że nie umiem się zalogować bo nigdy czegoś takiego nie miałem . Niestety każe Mi w ustawieniach IE szukać opcji takiej jak " Sprawdzaj autentyczność certyfikatów " A takiej opcji NIE MAM .

Chciałem użyć tej ostatniej opcji - Skorzystanie ze wsparcia Microsoftu, ale ta strona nie działa ;]

@EDIT

Temat do zamknięcia, pogrzebałem troche w komunikatach tych certyfikatów i okazało się że są opcje typu " zainstaluj certyfikat " pointstalowałem wszystkie możliwe i zalogowało się :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...