Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wiedziałem, że Syndra to moje 2-gie imię!

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpierdol się od Bola ***any zasrańcu.

Bol to gówno tak jak ty.Udowodnić?Wyłącz skrypty i graj rankedy, zobaczymy gdzie wylądujesz gówniaku.

Nie wiem czy ty sie poważnie chwalisz czy chcesz zobaczyć buldupy czy o co ci chodzi, wciskasz spacje i myślisz że umiesz grać?Zaczniesz mi pierdolić o decision making und gówno dupa spierdalaj bo się nie znasz, nic wiecej do powiedzienia nie macie.

Opublikowano

"Im knew it"

To mówi wszystko...

Jak na BoLu to nie gratuluje, jak sam to graty ale i tak to normal, tam ludzie czasem grają 1szy raz albo testują buildy i czo :D

Opublikowano

Też sobie jebłem normale tym shitem na bolu i powiem, że rzadko missuje. A jak missować to jedynie 'W'.

Zagraj Yasuo na bolu, wymiata w chuj.

PS Cheatek, umyj dupę bo śmierdzi mi tu gunwem. A nie to ty.

Opublikowano

I co podniete masz dzieciaczku czy co ? Tego bola to sobie w buty schowaj, bo tak naprawdę jesteś gównem. Wkurwiasz mnie już dzieciaku na tym forum, wszystkich wyzywasz od brąz gówna, a bez bola jesteś jeszcze gorszy. Idź w pizdu tyle ci powiem, zaśmiecasz tylko forum swoją obecnością.

@Antywarn Easy normal nie ma się czym jarać.

Opublikowano

Czy wy ludzie nie umiecie bez obrażania się rozmawiać. Zamykam, bo inaczej pewnie kolejnej osobie będę musiał wręczyć nagrodę - wypoczynek 7 dni od forum!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...