Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Surrender!

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy da sie jakos napisac do riotu prosbe o usuniecie ***** surrendera?

Gdy mojemu teamowi idzie zle odrazu widze napis surrender at 20 i tak sie dzieje 4-1 na surra chociaz mamy szanse wygrac late.

A gdy juz mi idzie swietnie i chce sb pograc dluzej itp to wtedy enemy team sie poddaje.

PS:Kto jest za usunieciem surrendera?

Opublikowano

Witam.

Czy da sie jakos napisac do riotu prosbe o usuniecie ***** surrendera?

Gdy mojemu teamowi idzie zle odrazu widze napis surrender at 20 i tak sie dzieje 4-1 na surra chociaz mamy szanse wygrac late.

A gdy juz mi idzie swietnie i chce sb pograc dluzej itp to wtedy enemy team sie poddaje.

PS:Kto jest za usunieciem surrendera?

Nikt.

Uczeń
Opublikowano

Nie usuną surrendera to jest poprostu decyzja jeśli drużyna (4/5 teamu) widzi że opór nie ma sensu poddaje sie nie tracąc czasu. Oni mają w tym momencie inne zdanie od cb na temat late game. Mam rozegrane prawie 2k rankedów i nigdy nie miałem złego surrendera (czyt. moglismy wygrac a poddalismy)

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Nie usuną surrendera to jest poprostu decyzja jeśli drużyna (4/5 teamu) widzi że opór nie ma sensu poddaje sie nie tracąc czasu. Oni mają w tym momencie inne zdanie od cb na temat late game. Mam rozegrane prawie 2k rankedów i nigdy nie miałem złego surrendera (czyt. moglismy wygrac a poddalismy)

Sorry, ale 2k rankedów i jesteś goldem? Kappa.

@Topic: Nie usuną. Skoro 80% drużyny chce to musisz się dostosować, chociaż czasami jak mam np. 10/1 to chciałbym sobie pograć dłużej :P

Wiggwamm_euw_92_4_logo.png

Uczeń
Opublikowano

Sorry, ale 2k rankedów i jesteś goldem? Kappa.

@Topic: Nie usuną. Skoro 80% drużyny chce to musisz się dostosować, chociaż czasami jak mam np. 10/1 to chciałbym sobie pograć dłużej :P

z brąz 5 +/- ponad połowa gier była na starym internecie gdzie mialem po 400 ping + więc no way.

Na nowym necie w ~100 rankedów z s3 do g5

No to riot chociaz by mogl zmienic dzialanie surra np jesli bedzie 5 glosow za to by bylo ok.

Nie może tak być bo jakby ktoś był afk?:C

Jedna osoba może sobie missclicknąć to też trzeba uwzględniać.

Uczeń
Opublikowano

Jakby osoba byla afk to by musialo byc 4 za :)

Czyli cały team musiałby głosować.

Jakby ktoś missclick zrobił gra by sie dalej zrobiła.

Mozesz pisac petycje ale tego nie zmienią.

Opublikowano

Jak ktoś jest afk to raczej automatycznie są 4 głosy i 3 muszą być za. No chyba, że sobie afczy minutę albo dwie, ale raczej tutaj chyba problemów by nie było : o.

peace.

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości-surrender jest po to aby np. gdy ktoś gra z afk lub ostro przegrywa to go daje żeby nie tracić czasu.

Jeśli masz problemy z tym że team daje wcześniej surr'a to po prostu ich raportuj.

Opublikowano

Co do afków powinni zrobić coś takiego jak vote to kick :< no i ew. coś dać na zastępstwo za tego afka, losuje random playera i i dostaje równoważnie do drużyny golda i lvl albo bota chociaż -.-

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Co do afków powinni zrobić coś takiego jak vote to kick :< no i ew. coś dać na zastępstwo za tego afka, losuje random playera i i dostaje równoważnie do drużyny golda i lvl albo bota chociaż -.-

Nie sądzę że dodanie bota do drużyny byłoby dobrym pomysłem, ponieważ bota łatwo zabić i by się feedowały bardziej tylko. Dla mnie surrender jest potrzebny ale mogli by wprowadzić coś takiego jak remis, jak np. gra trwa 55 minut i jest monotonia że co chwile jest unicestwienie enemy team, nie zniszczy się nexusa, drużyna unicestwiona się respi, unicestwia drugą drużynę i tak w kółko.

xh56.png

Opublikowano

Mim zdaniem nie powinna decydować większość 4-1 tylko surrender powinien być uznawany po tym jak wszyscy się na niego zgodzą czyli 5-0. Ponieważ ktoś chce jeszcze walczyć.

Opublikowano

Właśnie. A bawienie się to głupota bo można łatwo przegrać.. jak już jest 50 minuta to wszystko się może wydarzyć. Każdy teoretycznie ma full build i kappa.

Opublikowano

Mim zdaniem nie powinna decydować większość 4-1 tylko surrender powinien być uznawany po tym jak wszyscy się na niego zgodzą czyli 5-0. Ponieważ ktoś chce jeszcze walczyć.

Yup w 100% masz racje.

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Surrender jest Okej ale moglby by dostepny od 30 minuty gry wtedy niedowiarki ze da sie wygrac moga przez te 10 minut zmienic zdanie :)

Opublikowano

Uwierz mi z Surrender to jedna z najlepszych opcji jaką mamy w grze.
Jeśli grasz tak że musisz cieszyć się meczem w którym dobrze ci idzie bo zdarza się raz na XX to wiadomo że irytuje Cie poddanie przeciwników.
Gdy natomiast Tobie nie idzie możesz zakończyć mecz niż czekac do 40minuty.

Gdyby nie ta opcja były by trole i i tak nie było by gry.

Nikt Ci tego nie zmieni, pomysl jaka gra była by bez tej opcji.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...