Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za pieniadz? Wazny jest ? Ile wart ?

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazlem taki pieniadz.Niewiem jaka waluta to jest.Ile jest on wart ? Jest jeszcze wazny ?

SORKI DOGORY NOGAMI MI SIE WRZUCILO ;D Ale mam nadzieje ze sobie poradzicie

2hxy.jpg
v7xw.jpg
Moze ktos to sprawdzic czy on jest wazny ? Na nim widnieje dataa 1993
ie068n.jpg
Opublikowano

Ruskie.. No są własnie drogie ile ivh masz. wdg. mnie cgyba 100 za jeden jak sie orientuje bo moj wojek sie interesuje.

Czo ja takie błędy robie lol. Ile Masz * Chyba 100 za 1

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Z tego co widzę to chyba jest dawna waluta Meksyka z 1992/1986 r. Na prawdę ciekawy banknot, jeszcze takiego w życiu nie widziałem :P Ni

Opublikowano

Na banknocie pisze "Bagarska Narodna ...". Poniżej "Sto Leva". Znajomość cyrylicy się przydaje. :P

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

To jest 100 Leva, czyli waluta Bułgarska. Jeśli jest ona teraz stosowana to 100Leva = 200zł, jeśli nie, to nie jest zbyt dużo wart ten papierek.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Nie ! jEst to waluta zimbabwe WAR 1234zł :)

Nie to nie jest waluta ''zimbabwe'' tylko bułgarski leva. Wart jest on dokładnie 51.14 euro czyli na polskie około 213 złotych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...