Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Umiem wklecjać 5th Slot!

Megatron22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj odkryłem jak wkleić 5th slot za pomocą programu Cheat Engine. Niestety nie opublikuje go tutaj. Jedynie na WarRock Private. Zainteresowani moderatorzy niech dadzą mi dostęp do tego kanału a dam tam mój poradnik.

hjln299024443d.gif Piszę poprawnie po polsku
Opublikowano

Widac kombinujesz i to dobrze....

A jedno pytanie .. czy wklejona bron na 5 slocie znika z niego ?

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Sprzedam/Wymienie mojego Vip hacka wiecej na gg 2383934

Wymienie na konto na plemionach lub ogame....

Opublikowano
Dzisiaj odkryłem jak wkleić 5th slot za pomocą programu Cheat Engine. Niestety nie opublikuje go tutaj. Jedynie na WarRock Private. Zainteresowanie moderatorzy niech dadzą mi dostęp do tego kanału a dam tam mój poradnik.

Nie chcę gasić Twojego entuzjazmu, bo cieszy mnie, ze ktoś jeszcze coś próbuje zdziałać z CE, ale klucz do tej ekskluzywnej wiedzy figuruje a liście aktualnych adresów pod nazwą "Slots".

Opublikowano
Dzisiaj odkryłem jak wkleić 5th slot za pomocą programu Cheat Engine. Niestety nie opublikuje go tutaj. Jedynie na WarRock Private. Zainteresowani moderatorzy niech dadzą mi dostęp do tego kanału a dam tam mój poradnik.

rozważymy tę propozycję i tak za mało osób jest w tym dział i nic się tam nie dzieje

D8E538 wartość 6 tak można też 7 i następny slot a i frozen

• Dodaj nową pozycję...