Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto

Picus00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ukradziono mi konto chce teraz napisac do supportu lecz nie wiem jaki jest wzor lub co napisac, prosze was o wszelka pomoc oraz ten cholerny wzor + co napisac. Dla kazdego lajk!

Opublikowano

Podaj wszystkie informacje odnośnie konta, kiedy założyłeś konto, z jakiego IP, kilku pierwszych znajomych, pierwsze skiny/postaci, jakieś kody z których kupowałeś RP.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jeśli napiszesz im że skradziono Ci konto i potrzebujesz pomocy w odzyskaniu jego to oni Ci wyślą wzór z danymi konta które musisz im podać.

Będzie to twoje pierwsze postacie,znajomi itp.

Do tego napisz im żeby sprawdzili IP które ostatnio logowali się na konto.

Opublikowano

Moge tez podac ze kiedy i jaki skin kupowalem? w sensie dnia xx kupilem X rp a za te rp kupilem skina X postac X i skina X ?

ps: nikt nie ma tego wzoru ;/

Opublikowano

Moge tez podac ze kiedy i jaki skin kupowalem? w sensie dnia xx kupilem X rp a za te rp kupilem skina X postac X i skina X ?

ps: nikt nie ma tego wzoru ;/

Username (Log-In): nazwa loginu naszego konta
Summoner name (In-game name): Nick naszego przywoływacza

Server (NA, EU West, and EU Nordic East): Serwer na którym mamy konto

Other e-mail addresses you might have used to register the account:

Inne adresy email związane z kontem naszym

Location you registered the account (City, Country): Miejsce założenia konta Miejscowość, Kraj

Creation date of the account: Data założenia konta lol (nie trzeba podawać dokładnej, można podać rok i kwartał, czyli np. 2011 2nd Quarter)

IP: Twój adres IP.
- Data utworzenia konta:

- Miejsce utworzenia konta (miasto/miejscowość):

- Ostatni adres IP użyty do zalogowania się na konto:

- Adres e-mail użyty do założenia konta:

- W przypadku zakupu RP, wszelkie identyfikatory transakcji otrzymane w potwierdzeniach:

- Jeśli nie jesteś w stanie zlokalizować identyfikatorów transakcji, wtedy dowolne numery transakcji z billingów kart kredytowych:

- Wszelkiego rodzaju numery potwierdzające Paypal, Paysafecard lub SMS:

- Ostatnie 4 cyfry i datę ważności karty kredytowej użytej do zakupów RP oraz daty tych transakcji:

Coś takiego znalazłem
Opublikowano

Podaj im kody paysafecard, gdzie były kupowane (miasto) i jakie skiny za nie kupiłeś i też kiedy.

To będzie bardzo bardzo pomocne, podaj te starsze jak masz.

Opublikowano

Odpisali, tak mi kurwa pomogli że szok ! Co mam im odpisac?

• Witaj, Damian

Czy dalej masz z tym problem? Ze względu na czas jaki minął być może udało Ci się już z nim uporać lub został on rozwiązany z naszej strony. Jeżeli dalej potrzebujesz wsparcia to chętnie Ci go udzielę.

Pozdrawiam / Kind Regards

JzL Kapitano

"Though Blitzcrank may batter anything that stands in his way, he really has a heart of gold..." :)

Opublikowano

"Nie, mam dalej problem z moim kontem. Jakieś sugestie, abym to konto odzyskał? Bardzo proszę, zależy mi na szybkiej odpowiedzi, pozdrawiam" ;)

8372383248.png
Opublikowano

a coś więcej?

Wystarczy tyle, oni odpowiedzą Ci co będą wymagać. Nie ma sensu do nich pisać więcej, bo czasami piszesz 4h wiadomość, a oni odpowiedzą Ci wiadomością automatyczną..

8372383248.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, ukradziono mi konto chce teraz napisac do supportu lecz nie wiem jaki jest wzor lub co napisac, prosze was o wszelka pomoc oraz ten cholerny wzor + co napisac. Dla kazdego lajk!

heh, ukradziono.. ta... :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...