Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] a91

boombastic1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze możesz przetestować thunderbolt, do A91 tylko thunderbolt albo taktyczna z tym że z taktyczną ta broń ma większy odrzut w górę a z thunderbolt bardziej w bok, ja bym wybrał taktyczną ale dla ciebie thunderbolt mogło by być lepsze.

Także tutaj te 2 kolby do przetestowania

(tak ogólnie A91 jest gorsze od AUG,a...)

LOL

Opublikowano

Jezeli kupiles to Taktyczna,Viper,Predator,Celownik wedlug uznania...

A91, jest nie wg. mnie oplacalne skoro mamy takiego Aek,Ak czy 416 wiec po co sie bra za takie droie "cos" skoro mamy inne karabiny ktore sa od tego "cosia" lepsze ?? Odpowiedz sobie na to pytanie kolego :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Kalasnikow na wszystkim się zna ;) dla mnie aug gorszy ale a91 na oficjalu nie grałem więc mogę się mylić

Tak sie znam jak i ty z twoim AK lepszy od AEKa, pytam się czy ci kurwa zostawić cały dział żebys ty, bogu BFP4F który gra raptem kilka miechów odpowiadał wszystkim na wszystko i jakoś odpowiedzi nie doczekałem się.

kalasnikov to są jakieś żarty a91 gorsze od auga?

A91 ma boczny odrzut więc thunder nie jest potrzebna. A taktyczna jest lepsza od thunder do A91.

Tak jest gorszy od auga, miałeś w ogóle to a91 że wiesz że lepsze? Czy grałeś na PTE i uważasz że już wszystko wiesz?

Teraz wyjaśnij CZYM SIĘ RÓŻNI ODRZUT W PRAWO AUGA OD ODRZUTU A91?!! CZYM?! TO JEST TO SAMO!

Chyba że popatrzyłeś się na lvl i cenę jedynie albo pograłeś na jakimś jebanym PTE.

kup A91 i kup Auga, pograj każdą z nich 1 dzień i wyjaśnij tą wielką różnicę między A91 a AUGiem i jakoś sensownie a nie BO AUG JEST GORSZY OD A91 BO TAK!

Aha i na normalnej grze a nie PTE

LOL

Opublikowano

@UP

Grałeś na normalu? miałeś w ogóle i auga i A91? Czy to takie bazgranie bo ''psecies a91 jest na wyzsy lefel to musi pyć lepse'' ?

Przedstaw mi coś dzięki czemu uwierzę że mam jakieś zepsute a91 które jest gorsze od auga bo taki post jak powyżej jeszcze bardziej mnie utwierdza że albo A91 nie miałeś albo strzelałeś na tym dupnym PTE

@Down

Nie wiem może ty używasz tej maści lecz mi raczej nie jest potrzebna

Jak komuś się gra inaczej to niech pisze normalnie a nie wlatuje z rykiem jak dwójka bogów tej gry czyli pawelek 11 lat i pitagoras, dyskusje dopuszczam ale jak ktoś potrafi jedynie pisać w stylu: jak ty tak myślisz to znaczy że jesteś pojebany to mnie szlag trafia, dotarło?

W ogóle ty też się chyba do takich zaliczasz jak od razu pierwsze twoje zdanie polega na zrobieniu z kogoś jakiegoś idioty...

LOL

Opublikowano

Maść na ból dupy polecam : ) Nie potrzebnie się spinasz : ) Każdy gra inaczej i KAŻDEMU odpowiada inne ustawienie broni i dodatków :) To ,że Tobie gra się dobrze jakąś bronią i wg, Ciebie jest lepsza nie oznacza ,że każdy ma tak samo : ) Lecz mimo wszystko AUG jest tańszy i lepiej nim popróbować :)

//Edit

Temat jest o dodatkach więc najlepiej M145 jeśli posiadasz , Vipery , Taktyczna i Predator :)

@UP

Gdzie robię z kogoś idiotę? Wydzierasz ryja na wszystkich i mnie zaliczasz do niemyślących czy też furiatów po jednym poście? ; ) Tu bym użył wulgaryzmu ale szkoda mi na Ciebie czasu ,bo widać ,że inteligencją nie przewyższasz tych swoich ''Wrogów'' w wypowiedziach : )

Opublikowano

@Kalasnikow nie rozumiem twojego zdenerwowania napisałem że się znasz czyli szanuje twoje zdanie wiele razy dokonywałem wyborów ba podstawie twoich podpowiedzi i nie byłem zawiedziony, pisząc odmienne opinię od cb wyrażam swoje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać jeżeli jednak w jakiś sposób Cię uraziłem to przepraszam.

A i jeszcze jedno gdy widziałem twój nick to myślałem że darzysz ak47 jakimś tam szacunkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...