Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF4 nie włącza się

ZapominamMaili

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupiłem dziś gre, zainstalowałem na originie, pobrał się patch, super, ogólnie zero problemów, natomiast gdy chciałem zagrać przez opere to wywaliło jakis zwalony błąd esnlauncher.4exe? coś takiego, no dobra, to na mozilli, tam nie było problemu aczkolwiek bf4 sie wgl qrw mać nie odpala, tylko w procesach siedzi (http://scr.hu/14h9/ip4u1 żadne cyferki sie nei zmieniaja) jakaś porada????????? bo mnie już szlak trafia, a w internecie nie da sie pobrać tego esn launchera czy bóg wie jaki jest qrw mac problem....

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Próbowałeś na google chrome?

Po wybraniu serwera/kampanii na pasku powinna pojawić się ikonka BF4 i zacząć ładować grę.

Nie posiadasz żadnego firewalla, który blokowałby jakieś porty?

Opublikowano

Próbowałeś na google chrome?

Po wybraniu serwera/kampanii na pasku powinna pojawić się ikonka BF4 i zacząć ładować grę.

Nie posiadasz żadnego firewalla, który blokowałby jakieś porty?

to jest jak proboje operą
ogólnie zwalone mam te przeglądarki o.O jedna strzela focha i sie nie odpala więc pobieram drugą i jakoś sie nie lubią i tylko jedna mi działa a mam ich aż 5... jprdl... wyłącze zaraz anty-wirusa i windowsowy fire fall wyłącze i wszystko....

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...