Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Takie tam normale - Nidalee

bortol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie-normalne gry są ogólnie łatwe,jeśli ogarniesz jakąś postać(tak jak ty nidalee) to można robić sieczkę na przeciwnikach.

Opublikowano

Dzięki Kleas. Może i łatwo, ale czasami jak się trafi jakiś bardziej wymagający przeciwnik (d5 w góre) to też trzeba wykazać się skillem. Bangerr to, że ktoś jest dobry nie oznacza, że musi odrazu korzystać z cheatów -,-.

Opublikowano

Oczywiście, że nie ciągle, ale zauważyłem, że jestem w tym coraz lepszy. Najgorsze jest lanowanie na pierwszych lvlach, później już z górki.

Opublikowano

Ładnie, u mnie to wygląda tak, Wygrana, przegrana, wygrana, przegrana, a przegrywam tylko dlatego że wtedy gram LeBlanc jako troll :D. A wygrywam często jako Teemo pod AD na Top'a, czy Jax na jungli, czy też fiddle na supporcie. Ogółem ładne staty, prawdopodobnie nie natrafiałeś się na hard kontry na ciebie, albo osoby posiadające kontry nie wiedziały jak wykorzystać potencjał ich postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...