Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi...

_NEXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze kiedyś CA chodziło mi bardzo płynnie (stałe 60fps), a teraz chodzi bardzo słabo...Co chwilę jakieś spadki fps, a najbardziej przy wybuchach granatów.Wcześniej tak nie było, mogło być dużo dymów itp. i fps nie spadał.Komp niedawno był po formacie, od razu mówię że antyvirus wyłączony.Mam kartę GT520MX, ale podejrzewam że CA używa zintegrowanej czyli Intel HD 3k.CA już pare razy przeinstalowywałem itp. Ale to nic nie daję.Wszystkie sterowaniki są najnowsze....helpajcie...

post-412681-0-93339700-1387887441.png

Opublikowano

Komputer z ogółu będzie używał tej lepszej karty. Zmniejsz ustawienia w grze. Może masz włączone cienie i inne zbędne rzeczy.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jeszcze kiedyś CA chodziło mi bardzo płynnie (stałe 60fps), a teraz chodzi bardzo słabo...Co chwilę jakieś spadki fps, a najbardziej przy wybuchach granatów.Wcześniej tak nie było, mogło być dużo dymów itp. i fps nie spadał.Komp niedawno był po formacie, od razu mówię że antyvirus wyłączony.Mam kartę GT520MX, ale podejrzewam że CA używa zintegrowanej czyli Intel HD 3k.CA już pare razy przeinstalowywałem itp. Ale to nic nie daję.Wszystkie sterowaniki są najnowsze....helpajcie...

attachicon.gifBez tytułu.png

Nie powinno być lagów. Hmm, spróbuj z beta sterownikami specjalnie stworzonymi do gier. U mnie np. w BF 4 z 40 fps na wysokich podnosi się liczba klatek do 60.

Nie wiem jak to z nvidią, ale zapewne też takie mają.

9368_gold.png

Opublikowano

Łapałem neta z WIFI, jak podłączyłem przez kabel od routera do laptopa, od razu lepiej.

Stałe 60fps :] Czyli winą był zbyt wysoki PING :)

Dziękuję, temat zamykam (łapcie lajki).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...