Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 - dyskusja.

wallen12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie ludziska. Dzisiaj chciałbym nieco podyskutować z Wami na temat prywatnego serwera DiamondMT2, którego założycielem jest Pan Crive. Jak zapewne każdy widział, diamond to jeden z dłużej trzymających się serwerów priv metina. Nie wiem dokładnie ile stoi, dwa lata - trzy? Coś takiego. Od dłuższego czasu jest mega zaniedbywany, jedyny członek ekipy Crive wchodzi na forum grubo co dwa tygodnie, totalnie olewa serwer. Support w ogóle nie funkcjonuje od kiedy odszedł drugi członek i zarazem ostatni - Snap. Teraz już ponad dwa tygodnie serwer jest wylączony, forum, stronka. Piszę niby, że jest przerwa techniczna no ale sorry, ile ona może trwać? Co Wy o tym myślicie? Moim zdaniem diamondmt2 to najlepszy serwer na jakim grałem, no może nie licząc dwóch innych. Serwer ma już swoje lata, a i tak gra tam ponad 1200 osób w dzień. Gdyby tylko Crive bardziej zainteresował się swoim cudeńkiem, to nie wiem czy nie byłby to NAJLEPSZY SERWER NA SCENIE. Diamond jest idealnie zrobiony, serio. Kto grał, ten wie. No ale niestety administracja, a dokładnie jeden członek ekipy ( bo tyle mieści ekipa, co jest chooj beką ) sobie wszystko olewa. Co sądzicie? Czy diamond jeszcze ruszy, czy jest to już całkowity koniec?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...