Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z pobraniem

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, miałem wymienianego kompa i postanowiłem pobrać dzisiaj lola, 1 etap poierania ok, drugi etap doszedł do +/- 60% i prędkosc pobierania spadła z 500 Kbs do 20......

Opublikowano

juz jest dobrze, wyjasni mi ktos jeszcze dlaczego jak mam etap 2/2 to aktualizacja: wynosi ciągle 46% a etap 2/2 ukończono 20%, tak samo czas pobierania ciągle stoi w okolicach 1h 20 min, kiedy ja widzę ze pobiera mi z prędkoscią 500KBps+ i widzę ile mi brakuje do konca.. jest napisane ze brakuje 2100 mb i to spada ciągle a liczby stoją.. to jakiś błąd?

Opublikowano

juz jest dobrze, wyjasni mi ktos jeszcze dlaczego jak mam etap 2/2 to aktualizacja: wynosi ciągle 46% a etap 2/2 ukończono 20%, tak samo czas pobierania ciągle stoi w okolicach 1h 20 min, kiedy ja widzę ze pobiera mi z prędkoscią 500KBps+ i widzę ile mi brakuje do konca.. jest napisane ze brakuje 2100 mb i to spada ciągle a liczby stoją.. to jakiś błąd?

Dużo osób ma tak że przy danych plikach transfer spada,myślę że po części jest to wina niestabilnego Twojego łącza lub po prostu jakiś błąd ze strony RIOT'u przy uploadowaniu klienta..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...