Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wylewanie lawy i stawianie TNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie było to samo jak robiłem komendę ./stoplag jeśli używasz tą komendę po prostu daj ./reload mi to pomogło :)

Opublikowano

Dzieje się to tak, jak na prawie grawitacji :) Po wpisaniu /stoplag - blokuje się to, najlepiej /reload tak jak mówi @up, ale jeśli to nie działa to trzeba poszperać w essentials, tam pisze.. czy można wylewać wodę i lavę. Poszukaj i zmień ;)

Opublikowano

W essentials poszperaj , tam masz na temat wylewania lawy i tp , itd ... pamiętaj jak zaznaczysz false to będzie działać bo jest tam bug , a co do tnt możesz mieć je zaznaczone w black list ( " czarna lista " - przedmioty , które nawet admin nie może postawić , na blacklist'cie przedmioty są pozapisywane pod numerkiem id, czyli coś w taki sposób:

blacklist: 46 ... - to numer tnt w wersji 1.7.4) . Zobacz czy to masz odchaczone :)

Opublikowano

wold guard w ustawianiach jest :)

Edit Najlepiej wyslij ni ma PV to Ci zrobie albo kackiemu o lie dobrze pamiętam tam jest lava cos tam coś :) deny a musi być true

Mów co myślisz...

Ale myśl co mówisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...