Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wigilia

patryk2661

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wigilia..... W ogóle tego nie czuje , na polu zamiast padającego śniegu to świeci słonce i jest dość ciepło , jakoś dziwnie :D , co wy o tym sądzicie?

P.s Wesołych Świat i pijanego syylwestra :D

Opublikowano

Dla mnie jest dobrze jak jest właśnie teraz.

Smacznego jajka i mokrego dyngusa

nieregulaminowa sygnatura

Uczeń
Opublikowano

Wigilia, cuda sie zdarzają, Śnieg moźe spaść nawet za 5 minut.

Nie ma chmur nie ma śniegu.

Nie czuje tych świąt bez śniegu prędzej poszedł bym w piłkę pograć na taką pogodę..

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Dokładnie , gdy się zbudziłeem byłem taki ponury i dopiero , gdy zerknełem na kalendarz zobaczyłem , że dzisaj święta. Tak to zawsze , jak był śnieg to jak wstałem , właczyłem telewizje i wyjrzałem przez okno to wiedziałem , że teraz są święta , wtedy byłem bardzo radosny i jakoś szczesliwy , a w sercu było mi ciepło xD

Opublikowano

U mnie z pogodą podobnie - słońce świeci, jest ciepło, bezchmurne niebo.

Święta bez śniegu to nie święta. Przez cały dzisiejszy dzień nie potrafię 'wczuć się' w świąteczny klimat.

large.gif

Opublikowano

Nie ma śniegu i bardzo dobrze bo nie lubię zimy/śniegu.

A święta dla większości to i tak tylko pieniądze/prezenty :)

Opublikowano

Może i racja, że dla większość święta to tylko prezenty. Ale śnieg zawsze nadawał świąteczny klimat. Trochę ponuro bez niego.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dzisiaj wigilia..... W ogóle tego nie czuje , na polu zamiast padającego śniegu to świeci słonce i jest dość ciepło , jakoś dziwnie :D , co wy o tym sądzicie?

P.s Wesołych Świat i pijanego syylwestra :D

Nawzajem :P I faktycznie - dziwnie jest, że nie ma śniegu. Możliwe, że w ogóle już nie spadnie. Niepotrzebnie też schowałem rower :huh:

Co do samych świąt to nie jest to co kiedyś, teraz to przede wszystkim dawanie sobie prezentów, nic więcej. Nie czuję świąt, bo nie ma śniegu i jest tak.. dziwnie

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Wigilia jest jednym z moich najgorszych dni w życiu. Ciągłe kłótnie o drobnostki, ciągłe sprzątanie, przybieranie na masie. Jednym słowem nie lubię zbyt świąt aczkolwiek nie mam nic przeciwko. Jeżeli chodzi o pogodę to średnio jest związana z zimną, gdyż chodzę w tej chwili w bluzie ;)

Opublikowano

Nie będzie śniegu przez jeszcze tydzień bądź dwa. A szkoda bo bym poobrzucał nauczycielki z niektórych przedmiotów. Albo nasmarował kumpli.

Co za agresor. Bije nauczycieli śnieżkami=> skrajny szczyt inteligencji ;)

Opublikowano

Święta jak święta, nic szczególnego. Ta sama rutyna. Dla mnie wigilia i całe święta bożego narodzenia to tylko okazja do zregenerowania sił po 3 miesiącach szkoły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...