Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]: Serwer w starym stylu Survival/FRAKCJE? - ZAGRAŁBYŚ?

Serwer w starym stylu!  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagra?by? na serwerze opisanym poni?ej?

• Tak.
      0
    • Nie.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, hej.

Słuchajcie, dzisiaj w nocy doszliśmy z kilkoma osobami do pewnych wniosków. Mnożą się serwery z pseudo "autorskimi pluginami", gildiami z cuboidami, podróbki serwerów HARDCORE, ciągłe identyczne mapy skopiowane jakby z MCHC/MyHard itp, wszyscy chcą mieć najlepszy serwer pod względem technicznym, wypisują jakich to nie mają autorskich pluginów, a gówno mają. Zanika stary klimat serwerów. Czasy, kiedy gra miała klimat, sens. Tutaj własnie pojawia się pytanie do Was: Czy zagralibyście na reaktywacji takiego starego dobrego survivala z frakcjami tzn. Factions (dobrze skonfigurowane i spolszczone), spawn jak za starych czasów - kwadratowy kloc ze StoneBrick (coś takiego: http://prntscr.com/2dipqy), system ekonomii z ADMINSHOP, kasa za zabicie mobków. Te stare rzeczy lekko wymieszane z nowymi. Podkreślam lekko, bo nie byłyby to rzeczy, które zmieniałyby rozgrywkę i przez nie traciłby się klimat. Jakieś małe dodatki. ;)

Co o tym sądzicie? ;-)

Ja osobiście mam dość tych pseudo autorskich serwerków, oraz moich projektów, z których gówno wyszło. Starsi gracze, którzy mnie znają na pewno pamiętają takie moje klasyki jak: RealCraft, EnderCraft, IronCraft i wiele innych gdzie wprawdzie wiedzę miałem o wiele mniejszą, ale za to klimat i zaangażowanie było dużo większe.

Brakuje takiego starego dobrego serwera. Są jeszcze serwery z FACTIONS, ale zazwyczaj są to nieudolnie zrobione 20-slotówki gimnazjalistów, a my chcemy wystartować na 200 slotach, potężnej maszynie, coś w stylu starego 4Crafters.pl. 200/200 na frakcjach, stary klimat - to było coś!

/Proszę po raz kolejny o nie ocenianie tego pomysłu przez pryzmat mojej osoby. Chodzi o sam pomysł. Ja w samym projekcie będę uczestniczył pośrednio, więc pisanie, że padnie, że to, że sramto mija się z celem. Chociaż w ten wyjątkowy dzień 24 grudnia odpuśćcie i skończcie hejtować bezsensu, po prostu odpowiedzcie na pytanie. :)

U góry jest również ankieta!

Pozdrawiam,

Avaterys i życzę wesołych świąt! :-)

Opublikowano

Nope.

I tak padnie :-)

Uważałem Cię za kogoś bardziej inteligentnego i mającego większe wyczucie, myliłem się.

Masz ból dupy, bo na Twoich super hiper projektach Jailach i innych SkyBlockach pomimo zapowiedzi, PolskichPingwinów i innych skończyło się na 20 osobach, a u mnie po dosłownie kilku reklamach 200 osób?

Jesteś żałosny. ;)

Podaj adres zamieszkania na PW, wyjaśnimy sobie wszystko. ;-)

Opublikowano

Uważałem Cię za kogoś bardziej inteligentnego i mającego większe wyczucie, myliłem się.

Masz ból dupy, bo na Twoich super hiper projektach Jailach i innych SkyBlockach pomimo zapowiedzi, PolskichPingwinów i innych skończyło się na 20 osobach, a u mnie po dosłownie kilku reklamach 200 osób?

Jesteś żałosny. ;)

Podaj adres zamieszkania na PW, wyjaśnimy sobie wszystko. ;-)

Czerwionka - Leszczyny ul. Wolności 28/1 czekam już na ciebie 2 miesiące i dalej chuja, wielki kurwa cwaniak w necie a jak chciałem żebyś dał adres to nagle się wylogowałeś.

Od sophera się odpierdol bo umiejętności ma, i co z tego że ma mało ludzi? serwer jest dopracowany ma kontakty i przynajmniej gdzieś zaszedł, a ty? Ma 20 osób tak? A twój ostatni hc start: 180 early: 120-100, guildcraft wrzesień - październik start: 80 early: 20 a reszta padła po godzinie, i teraz też padnie czekam tylko na ip.

Głupia pizda tylko w necie cwniaczy. Jedynie co potrafisz to wyłudzić od murasa kase na serwer (bo jeszcze nigdy ze swoich nie wyłożyłeś) i napisać jakieś pojebane skrypty które doprawadzają serwer do crasha.

Wstyd siedzieć w gimnazjum kilka lat przez zajmowanie się popierdolonymi serwerami pod hajs...

"Muras szkoda że nie mamy itemshopu z którego możemy wypłacać"...

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Dosyć spiny, to nie jest miejsce ani czas na dyskusje nie na temat. ;)

Jeżeli nie potraficie dyskutować kulturalnie i na temat, to wylogujcie się z forum.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dosyć spiny, to nie jest miejsce ani czas na dyskusje nie na temat. ;)

Jeżeli nie potraficie dyskutować kulturalnie i na temat, to wylogujcie się z forum.

Pozdrawiam.

WBIJESZ MI NA TĄ PIERDOLONĄ STANCJĘ CZY NIE?

Sam zaczynasz spinać dupe a potem prosisz o kulture, nie ładnie tak podszywać się Pod Karol "Cubixmeister" Piłat. U niego już tak i tak jesteś zgłoszony :).

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ja uważam że takie "pseudo serwerki" są dużo lepsze niż taki co ty opisujesz, jest to moim zdaniem szczyt lenistwa i noobstwa. Taki serwer długo nie postoi, jestem pewien że projekt Tobie nie wypali idziesz w złym kierunku.

Opublikowano

Ja uważam że takie "pseudo serwerki" są dużo lepsze niż taki co ty opisujesz, jest to moim zdaniem szczyt lenistwa i noobstwa. Taki serwer długo nie postoi, jestem pewien że projekt Tobie nie wypali idziesz w złym kierunku.

Dokładnie, u sophera jest klimat i miła rozgrywka a serwer nie jest robiony na siłę, avaterys tak i tak będzie poierdolił że projekt już ma 1 rok a teraz go chcą zrealizować mimo tego że wymyślił go w raz z napisaniem publikacji.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Pod kogo kurwa? Rozmawiałem z Cubixem nawet na FANPAGE serwera hardcore. Obaj stwierdziliśmy, że to zbieżność nazwisk. ;-)

Szczerze mówiąc wcześniej nawet nie miałem pojęcia, że tak on się nazywa, więc po co pieprzysz od rzeczy.
Zbieżność nazwisk, to coś złego? :-) Bez jaj.

Dobra, zrobimy inaczej, bo jesteście tak płytcy, że nie da się z Wami prowadzić ŻADNEJ dyskusji na poziomie i tak jest za każdym razem. Na siłę szukacie powodu, żeby mnie hejtować.

Zamknijcie ten temat, bo tak czy siak wszyscy ci idioci wyżej będą trzymali się swojej racji, pomimo, że w dupie byli - gówno widzieli.

Nie tylko ja cisnę beke z takiego zachowania, bo to sie już smieszne robi. xD

8FY5Gd9.png

Tak na dokładkę cytuje Xawiera xD: "powiem ci jedno: bez hejtu na mpc to jak żołnierz bez karabinu"

Dzięki hejterki. ;*

Opublikowano

Pod kogo kurwa? Rozmawiałem z Cubixem nawet na FANPAGE serwera hardcore. Obaj stwierdziliśmy, że to zbieżność nazwisk. ;-)

Szczerze mówiąc wcześniej nawet nie miałem pojęcia, że tak on się nazywa, więc po co pieprzysz od rzeczy.

Zbieżność nazwisk, to coś złego? :-) Bez jaj.

Dobra, zrobimy inaczej, bo jesteście tak płytcy, że nie da się z Wami prowadzić ŻADNEJ dyskusji na poziomie i tak jest za każdym razem. Na siłę szukacie powodu, żeby mnie hejtować.

Zamknijcie ten temat, bo tak czy siak wszyscy ci idioci wyżej będą trzymali się swojej racji, pomimo, że w dupie byli - gówno widzieli.

Nie tylko ja cisnę beke z takiego zachowania, bo to sie już smieszne robi. xD

8FY5Gd9.png

Tak na dokładkę cytuje Xawiera xD: "powiem ci jedno: bez hejtu na mpc to jak żołnierz bez karabinu"

Dzięki hejterki. ;*

Czekam na odpowiedź czy wbijasz na stancję, a xawier jest gówno warty tak jak ty.

Z cubixem już pisze i najprawdopodobniej się z tobą skontaktuje, w jakiej formie nie wiem :)

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...