Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalka

Mark097

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jako, że zachciało mi się znowu grać w NFS World chciałem go pobrać. Jednak gdy przechodzę na stronę z downloadem i pisze, że zaraz zacznie się pobierać wyskakuje mi taki oto błąd:

fknzt5.jpg

Dzieje mi się to na każdej przeglądarce.

Więc chciałbym was prosić aby ktoś wrzucił na jakiś hosting tą instalkę nieszczęsną.

y6eft.gif

Opublikowano

Witam!

Jako, że zachciało mi się znowu grać w NFS World chciałem go pobrać. Jednak gdy przechodzę na stronę z downloadem i pisze, że zaraz zacznie się pobierać wyskakuje mi taki oto błąd:

fknzt5.jpg

Dzieje mi się to na każdej przeglądarce.

Więc chciałbym was prosić aby ktoś wrzucił na jakiś hosting tą instalkę nieszczęsną.

http://www64.zippyshare.com/v/16757387/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/137081b922a6dd369d31168e69b3fe5d66c4248e60ecf8e905d49c4cf2e56bfb/analysis/1387877781/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ok dzięki.

Teraz kolejny problem :/

Gdy chcę odpalić nfs w nic się nie dzieje, w procesach na pare sekund włącza się proces Game Launcher ale zaraz znika O_o

Poradźcie coś :/

y6eft.gif

Opublikowano

Spróbuj uruchomić w trybie zgodności z innym systemem.

Że co?

Kiedyś NFS W działał teraz komputer ten sam, wszystko to samo i nie działa :ninja:

y6eft.gif

Opublikowano

Nikt nie pomoże?

Dodam, że wyskakuje również taki błąd:Podczas uruchamiania aplikacji wystąpił błąd. Jeżeli problem nie zniknie, skontaktuj sie z centrum pomocy

y6eft.gif

Opublikowano

Też miałem taki błąd, próbowałem go rozwiązać, a po 2 dniach walczenia z nim postanowiłem sformatować dysk - pomogło.

Podejrzewam, że to by rozwiązało wszystkie problemy...tyle, że nie mam na razie systemu żeby wgrać na nowo :/

y6eft.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...