Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Moje masterki - coś do poprawienia?

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Może ktoś rzucić okiem czy te masterki są w miarę dobre? Bo to tak naprawdę pierwsze w 100% samodzielnie zrobione przeze mnie masterki, i się zastanawiam czy czegoś nie zwaliłem, chciałem czyjejś porady :D

wszystko w spoilerze (kliknij na obrazek żeby zobaczyć w 100% jakości):

r978.png

9zi6.png

8zrq.png

lslg.png

ug26.png

kqkf.png

i2xg.png

8vs4.png

0ldc.png

y05e.png

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Jak robisz masterki na tank'a to powinny być 9/21,support nie wszystko w utility,AP też zależy od postaci,niektóre postacie mają 21/9,a niektóre 21/0/9-polecam Ci jeszcze zajrzeć na lolking jakich streamerów i porównać swoje specjalizacje do ich.

Opublikowano

Widze ze tylko na stronie "Tank" wbiles w perseverance i secon wind, a sa to naprawde bardzo dobre i przydatne specjalizacje, duzo bardziej niz ta tarcza 50 hp :D

Wlasnie dzieki tym 2 specjalizacjom takie postacie jak riven mudno czy nasus sieją pogrom na field of justice w przed sezonie, tak wiec polecam ci troche poprawic masteriesy...

Po za tym zazwyczaj sie buduje drzewko tak aby byl w nim ostatnio talent, czyli 21/9/0, 9/21/0, 0/9/21 itd.

Nie potrzebnie dobity talent 1 w offensie, jest on nie potrzebny na tankow, raczej bierze sie go na dps'ow

na adc nie dobijaj w opresssion i dodaj do butchera, oraz zamiast to po executionerze dobij w feast[to niez butchera]

ogolem ciezko mi by bylo wszystko poprawiac ale jest nienajgorzej, gorsze masterki na rankedach nieraz widzialem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...