Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to za kurde pingi mają być!?

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez te jebane pingi straciłem 2 serie do p3 albo p4. Juz ogółem to 5 serię straciłem PRZEZ TE LAGI! Co to ma być! NET Z Vectry jadę na Wi-fi na speedteście takie wyniki:

To jest kurwa żenujące grać się nie da. Chyba po przeinstalowaniu lola tak się stało

W ładowaniu normalnie 60 pingu a jak jest 100% to już po 500... DC w ostatnim teamfighcie no japie*****

3184644308.png

Opublikowano

Mojemu koledze ping skacze niekiedy do 10.000 a ja mam stałe 43.

Nie wiem czy to wina Riotu czy dostawcy internetu, ale ping w LoLu niekiedy sam od siebie tak skacze... bynajmniej czytałem na forum.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Napisz do supportu, czy mają jakieś problemy obecnie bo masz ping wysoki. Jak odpiszą, że w ostatnich dniach wszystko jest ok to zapytaj się o to samo dostawcy internetu

Opublikowano

Pewnie dużo klientów korzysta z jednego łącza, zadzwoń do nich i to powinno załatwić całą sprawę. Myślę, że w nocy pingi są raczej mniejsze niż za dnia.

ps. Czy przypadkiem lol nie ma problemów z optymalizacją - lagami, podczas gry?

Opublikowano

nikt mi neta nie zamula, tata tylko neta przegląda i czasami yt, a braciak tez tylko net.

Jak nie naprawią w ciągu tego tygodnia, to leci skargeczka do Vectyry.

Opublikowano

Skontaktuj się z dostawcą,opisz im swój problem-najlepiej żebyś miał dowody,ponieważ wczoraj ja grając nie miałem lagów ;)

Opublikowano

2 dni temu wieczorem np. net niby 60mb/s a na speedteście był net 1mb/s i ciągle się rozłączał.

To zrób screen'a jak masz taki net(test na speedteście),wyślij im to na e-mail i zobacz co Ci odpiszą.

Opublikowano

Co do wysokich pingów w grze od ostatniego patcha też mam podobny problem, na speedtest max mam 70-80 ping, wchodze do gry i jak stoje w bazie to około 50-60 pójde na linie i przyjdą miniony+przeciwnik to ping skacze do 300-400 a czasem w tf nawet do 5000 także akurat po tfie mnie odlaguje.

Opublikowano

Spróbuje podłączyć neta przez sam kabel ,nie przez router i zagraj jedną grę . Jeśli masz normalny ping to znaczy ,że ci się router zepsuł i musisz go wymienić.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...