Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Przygody hash'a :)

hash99EB15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, tutaj będę opisywał swoje gry ;). Mój lolking:

http://www.lolking.net/summoner/euw/23940009

o4s3.png
Tutaj miałem iść na supporta, nie jestem dobrym supportem, więc zwykle gram Tarickiem, on jest prosty itd. Tym razem był zajęty więc wziąłem Kayle, poszło mi dobrze :) Z Vayne na linii po 6 były double kille ;). Skończyliśmy grę moim backdoorem, kupiłem berserki oraz Pickaxe i patrzyłem jak moja drużyna walczy, poszło im średnio bez mojego ulta więc od nas zginęło 3 a u nich 2. Pobiegłem zniszczyć nexusa ^^. Promo do golda zakwalifikowane :D.
BTW hash99EB15 to od koloru #99EB15.

Wiggwamm_euw_92_4_logo.png

Opublikowano

Poprzednia gra, pierwsza z promo przegrana Riven, Vlad instalock mid itd.

Kolejna - Zed:

u3bf.png

Blitz cały czas płakał, w ostatnich minutach poszedł afka, bo mnei nie lubił. A to wszystko dlatego, że po baronie (jednym z trzech) powiedziałem "Don't fight, i need GA" a on oczywiście zaczął teamfight, zostałem sam na trzech, zabiłem dwóch i obroniłem bazę, potem on poszedł na afka, została jedna wieża u nas tylko a jak wszyscy wstali Blitzcrank nadal mnie flejmił, ale już grał. Ostatnio teamfight, 4 za 3, mi odpaliło się GA, zabiłem 2 i skończyłem grę :'). Pierwszy raz Zedem od dawna. Życzę miłego dnia.

BTW Miałem iść na topa, ale heimer mówił że pójdzie żebym miał łatwy cel Annie, ale Nasus poszedł na mida i tak :P

Bonus:

5anh.png

Kolejna gra, najlepszy botlane EU. Grałem przeciwko Kayle na midzie, byłem 3/2 i wygrywałem w CS'ach, ale nasz botlane oraz fiddle, useless piece of shit. 0 ganków bo potrzebuje 6, a jak Kayle pushowała mi turreta bez wardów to ten typ nawet nie ultował tylko sobie szedł i dał mu feara gdy on był pod wieżą. Ja pierdolę co za boby, czekam na mojego ziomka i gramy duo.

2y6p.png

Opublikowano

Powodzenia w grze,na drugim SS słaba farma,próbuj teraz grać z kimś premade żeby wygrać ostatnie dwa rankedy.

Opublikowano

dqLcUWL.jpg

Nida na midzie 0/4, Kata 4/0. Poszła na bota, Jax dał jej killa, z resetami dopadła mnie i Annie. 7/0. Miałem 3/2/0 na początku, póżniej mój wyśmienity jungler zajebał mi 3 kille, Annie też. Jedynie Renekton ogarniał. Nida 160 cs. Jak ja mam grać z takimi jebanymi zerami. Jestem 3/9 na końcu, ale jak Kata ma mnie na Q+W+E no to pograne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...