Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Adobe Photoshop CS6

FrozenBlood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy program Adobe Photoshop CS6 da radę zainstalować na systemie Windows XP SP2? W wymaganiach pisze:

Microsoft® Windows XP z dodatkiem Service Pack 3 lub Windows 7 z dodatkiem Service Pack 1

Chciałbym pobrać program z chomika (waży niecałe 1,5 GB) a licho u mnie z transferem i nie chciałbym go zmarnować, a nie wiem czy ten program wgl zainstaluje się na moim systemie.. Próbowałem np. z Sony Vegas'em Pro 10, od razu na początku instalacji wyskoczył komunikat, że muszę mieć zainstalowany dodatek Service Pack 3.

Ewentualnie czy jest jakaś możliwość "oszukania" instalatora?

Opublikowano

Jeżeli masz Service Pack'a 3 zainstalowanego i posiadasz odpowiednie wymagania sprzętowe to czemu nie, ale szczerze powiedziawszy ja mam 4GB RAM i Intel i3 i Windows 7, a czasami mój komp po prostu nie nadąża, ale jak będziesz tam tworzył amatorsko to chyba nie będzie problemów.

MPC nie popiera piractwa ;)

Opublikowano

Możesz spróbować pobrać, powinien się zainstalować ale jak masz wcześniejsza wersję to zrzuc sobie na pendriva lub dysk przenośny tak na zaś.

Gb2zMZi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...