Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagrasz na takim serwerze ?

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, od jakiegoś czasu pracuje nad plikami pod mój serwer =]. Planowana liczba slotów na początek to około 60 slot. Będzie to serwer Survival+Frakcje z dodatkowymi światami PVP, Creative oraz Sky-Block. Na spawnie survivalu znajdziemy się nad pozostałościami meteorytu który spustoszył całą cywilizację. Przetrwały jedynie zmutowane zwierzęta i kilka set ludzi którzy teraz walczą o przetrwanie! Meteoryt wiąże się z tym, że na świecie będziecie mogli znaleźć jego odłamki w których będą ukryte skrzynie. Pomysł na meteoryt wpadł mi do głowy przypadkiem, podczas budowania spawnu mapy survival przez przypadek użyłem fireball'a co wytworzyło mi dziurę w ziemi. Właśnie wtedy narodził się ten pomysł.

Dla graczy graczy lubiących PVP przygotowaliśmy małą arene na której są dostępne darmowe kity oraz kity vip. Najbardziej brutalni gracze będą nagradzani co miesiąc upominkami. Natomiast dla wspaniałych budowniczych dostępne będą spore działki z możliwością powiększenia na świecie Creative. I tak jak wcześniej wspomniałem dla rozrywki będzie dostępny świat SKY-BLOCK!. I jeszcze jedna ważna uwaga. Serwer nie będzie zapchany masą niepotrzebnych pluginów, jedynie będą pluginy które są potrzebne do realizacji moich wizji =]. Myślę także nad czystym survivalem bez frakcji.

Serwer będzie posiadał także rozbudowaną stronę, ponieważ jestem grafikiem freelancerem. Na stronie znajdą się zapewne podstawowe informacje, forum, sklep z wieloma dodatkami które ułatwią wam rozgrywkę na naszym serwerze.

Jeśli macie jakieś propozycje/uwagi co do moich planów proszę pisać w komentarzach!

Spawn na "wczorajszą" chwilę wygląda tak:

1zyemqd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...