Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lancer on mass pvp

C4zZu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Osobiście powróciłem po długim czasie do TERY,no i zacząłem grać na serwerze PvP.

I chciałbym dowiedzieć się,jak spisuje Lancer w mass pvp,czy battlegroundach ? Słyszałem,że na 1 vs 1 jest naprawdę świetny.

Gram Warriorem,ale jak na początku jest strasznie lipny :) RE pozwala na 2 odskoki,gdzie mop zadaje DMG co chwilę,więc gdzie jestem w 2 instancji (Lumbertown),to z dzikami mam problem.oczywiscie daję radę,ale nie tak jak Lancerem :P Więc chciałbym się dowiedzieć jak Lancer radzi sobie w PvP w stosunku do Warriora :)

Opublikowano

lancer to typowy tank, ale też postać ofensywna. Na mass Pvp spisuje się bardzo dobrze. Na bg aby zrobić ninje, obowiązkowy jest jeden tank. Właśni taki lancer który obrywa od każdego, a nic mu nie jest. Ogólnie szybko expi i zabija potworki.

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

Hmm, ciężko mi doradzić jak spisuje się na mass-pvp, bo nie miałem okazji sprawdzić.

W duel'ach jest rewelacyjny, tak samo na skyring'u ( 3v3 ) no i exp jest łatwy i przyjemny ;)

Nie wspominając o mega szybkim matching'u dla tank'ów na instancje :D

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...