Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call Of Duty Mw2 Pomocy

mafex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy uruchamiam Coda 6 wyskakuje takie coś

helpox.png

Mam oryginalnego Coda 6 więc nie wiem co sie dzieje

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Opublikowano

up

A teraz jak włączam to sie gra zacina czarne tło i jak w menadżerze zadań jest to pisze że brak odpowiedzi call of duty mw2 proszę o pomoc

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

up

A teraz jak włączam to sie gra zacina czarne tło i jak w menadżerze zadań jest to pisze że brak odpowiedzi call of duty mw2 proszę o pomoc

nie doubluj postów, używaj opcji edit

Opublikowano

Mam to samo też wyskakuje mi Wykryto Kod prosze o pomoc bo mam orginalke i chce sobie pograć

a ty nie używałeś cheatów bo ja tak myśle że to nie ban

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Uczeń
Opublikowano

A jak Sprawdzić ??

Wchodzisz w STEAM-a, a następnie:

Plik>Ustawienia

I tam w pierwszej zakładce będziesz miał nazwę konta, e-mail, a pod spodem: Status VAC, Powinien być "W dobrym stanie" :D

097ff26d5d5d492f81283b01f46ca7dc.0.gif

modern-warfare-2.jpg

Uczeń
Opublikowano

mafex, jeśli masz orginała, to opisałem to nad Twoim postem. Mam nadzieję, że pomogłem. :)

097ff26d5d5d492f81283b01f46ca7dc.0.gif

modern-warfare-2.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mysle ze ban

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Tak to Czasowe ograniczenie dostepu do Gier Ze steamem albo tylko coda. Na to wygląda polecam pirata. masz plyte i all. Tylko nie wiem z kad wziasc keya :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po prostu albo masz pirata....a jak nie to masz bana i tyle... (Już dużo było takich przypadków)Najczęściej właśnie przez hacki.

esar.png
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

sluchaj za sama odblokowanie konsoli do polecen dostaniesz juz bana....a do tego pewnie wpisywales jakies komendy:) bo po co konsola wlacza ci sie z gra? chciales po haxowac i vac dal ci bana i tyle

rc3nf9.jpg

logo.png

Opublikowano

sluchaj za sama odblokowanie konsoli do polecen dostaniesz juz bana....a do tego pewnie wpisywales jakies komendy:) bo po co konsola wlacza ci sie z gra? chciales po haxowac i vac dal ci bana i tyle

Lol

Temat jest z lutego. Konsola + wykryto kod zawsze wyskakuje jak dostales bana, nawet jesli nie uzywales zadnego console unlockera.

Wyjasnione. /zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...