Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MAJNKRAFTY ------- [128GB RAM] [999 slotów] [Wersja 1.7.2 / 1.7.4] [Serdecznie zapraszamy]

Feercio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieć godna polecenia.

Administracja wzorowa, w pełni wykonuje należyte do niej obowiązki.

Zero "laggów" - maszyna o znakomitych parametrach sprzętowych.

Wszystkie serwery idealnie dopasowane do rozrywki oraz wiele własnych pomysłów.

Duża popularność graczy która świadczy o pozytywnej reputacji tej sieci.

Jeszcze raz polecam i pozdrawiam Walker99PL!

Serwer minecraft 1.7 i 1.8

Survival, Gildie, Działki i Mini Games

Opublikowano

L.O.L TOTALNA KOPIA MC.Majkrafci.pl ZAL MI WAS HAHAHAH. NAWET WLASNEGO POMYSLU NIE MACIE !!

Opublikowano

L.O.L TOTALNA KOPIA MC.Majkrafci.pl

TOTALNA KOPIA powiadasz, dlaczego? Bo bungeecord? Bo podobna nazwa? Są tysiące serwerów które mają 'minecraft' w swojej nazwie i one też są kopią samych siebie? Hmm... Może dlatego że mamy gwiazdki w nazwie serwera tak jak Majkrafci, zmienię na strzałki - albo nie! Przecież inny serwer może mieć strzałki w swojej nazwie i splagiatowałbym jego. Jesteś ograniczony i żałosny, Twój styl wypowiedzi to uzasadnia.

ZAL MI WAS HAHAHAH.

Poza Twoim dość małym poziomem inteligencji, to mnie jednak rozbawiło najbardziej. Przyznam że ostatni raż słowa 'ŻAL' użyłem chyba w podstawówce... :)

NAWET WLASNEGO POMYSLU NIE MACIE !!

Wybacz mi że nie jestem wystarczająco kreatywny tak jak Ty tego wymagasz. Żeby sprostować, bungeecord nie jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla sieci Majkrafci a pewne schematy w minecrafcie tak jak portale, tabliczki czy kompas w Lobby może zrobić każdy i to wcale nie jest plagiat.

Jeśli Mikołaj nie przyszedł to proszę, prezent ode mnie

c42d1fc933c3.png

Pozdrawiam i życzę wesołych świąt ;*

Opublikowano

Przeczytaleś moich parę slow i uwazasz ze mam niski poziom inteligencji. Wystarczy wejsc na server i juz widac ze to kopia majkrafci...

Opublikowano

Przeczytaleś moich parę slow i uwazasz ze mam niski poziom inteligencji. Wystarczy wejsc na server i juz widac ze to kopia majkrafci...

Masz rację, Twoja inteligencja to może być objaw jakiejś choroby, bo jeśli Ty nie widzisz różnicy pomiędzy moim serwerem

a serwerem Majkrafci i nazywasz to kopią po samym wejściu na serwer... Moje gratulacje! Niżej wrzucam fotki dla porównania.

Lobby Majkrafci

b32ooe.jpg

A teraz uwaga... Tak jak to mówi login989 'TOTALNA KOPIA Majkrafci ' - przedstawiam Wam moje Lobby!

2013-12-23_20.24.07.png

Czy tylko ja mam problem i nie nazwałbym tego 'TOTALNĄ KOPIĄ'?

Uwierzcie, że mam większe ambicje niż marnie skopiować czyiś serwer :)

Opublikowano

Hmm... Po tym drugim zdaniu myślę że Ty mówisz o Lobby :)

Budowniczy
Opublikowano

Wbije, wbije zobacze co tam u moich starych kumpli :)

Jeżeli by można proszę o rangę na nicku PolskiNemeczek - w Minecraft :D

Opublikowano

Średni serwer. Niby mapa i pluginy fajne. Ale jest kilka cheaterów. Jeden ma nawet vip'a. Dziekuje grze tutaj. paa

MPC Love<3

Opublikowano

Niestety z tego co widze sky-block nastawiony jest na kase... Masz vipa graj nie to....

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Babiniu, rozumiem. Nie mamy pomysłu co zrobić z tym SkyBlockiem... Skończymy budowę Survival i pomyślimy nad czymś ambitnym dla serwera.

Opublikowano

Tylko barti070502 gra na tak zwanym aimbocie, podchodzisz od tyłu odrazu od razu na ciebie nakierowuje celownikiem, i znany forcefield. Dziękuje i edytuje mój post na górze. Gra tutaj nie ma sensu.

MPC Love<3

Opublikowano

Ehh... Tutaj masz niestety rację. NoCheatPlus nie blokuje tego a jedynie wysyła wiadomości.

Dzięki za opinię, zmotywowałeś mnie żeby znaleźć pomocników na PvP :)

Przy okazji, Barti już wyleciał z banem.

Opublikowano

Wczoraj w nocy zaktualizowaliśmy serwery. Teraz AuthMe jest tylko w Lobby a serwery o godzinie 4:30 same automatycznie się resetują w celu 'odświeżenia' :)

Opublikowano

No nie żartuj! Jesteśmy w stanie jeszcze je zwiększyć. Posiadamy dwie maszyny 32GB RAM i w każdej chwili możemy dokupić kolejną.
Nie mamy problemu z inwestowaniem pieniędzy. Niestety problem leży w małej ilości graczy... Macie jakiś pomysł żeby zapełnić sloty?

Opublikowano

Dziękujemy za wszystkie opinie!

Na serwer Freebuild dodaliśmy mapę surowcową której tak bardzo brakowało.

Dodatkowo zrobiliśmy na niej PVP ale tylko wtedy gdy jest noc na mapie - tak żeby urozmaicić rozgrywkę.

Screeny robione na szybko :)

ope8i0.jpg

tvdgxg.jpg

Co o tym myślicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...