Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prezent a znajomość.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój znajomy chciał mi kupić prezent. Grałem z nim jeszcze przed tym i normalnie go miałem w znajomych ale gdy chciał mnie wyszukać na liście by odblokować mi skórkę nie mógł mnie odnaleźć. Gdy spojrzał na listę nie było mnie na niej, wiec zaprosił mnie jeszcze raz do znajomych. Zaakceptowałem no i teraz wiadomo musi czekać 2 tygodnie żeby mi wysłać skórkę którą można kupić wyłącznie do 2 stycznia. Ja ani on nie usuwaliśmy się ze znajomych na 100%. W grze tak samo nie ignorowaliśmy się. Tak więc nie jest to nasza wina. Napisałem już do supportu ja i on. Jak myślicie pomogą coś? Czy napiszą że 2 tygodnie mam czekać i mają nas w dupie? Uwzględniłem że znajomy chciał mi kupić skórkę której już nie kupie po upływie dwóch tygodni...

Opublikowano

Niestety nie da rady. Miałem to samo w sierpniu i nie zmienili mi.

• Witaj,

Niestety polityka zabrania mi skrócić tego limitu. Przykro mi, że jesteście w taką sytuację ale po prostu musicie poczekać.

W razie innych pytania lub trudności, proszę daj mi znać.

Pozdrawiam,
    BScythe
    Player Support Riot Games

• Witaj ponownie,

Muszę stwierdzić, że nie jestem w stanie Cie skrócić limitu i z tego wyjątki nie robimy.

Jeżeli masz jakieś innych pytania lub uwagi, to proszę skontaktuj się z nami.

Pozdrawiam,
    BScythe
    Player Support Riot Games

Opublikowano

Jak mojego znajomego zbanował system przez błąd to dostał jeszcze 840 rp, a jak tutaj usunął mi znajomego system to też powinni coś z tym zrobić. Bo miałem go w znajomych od września i wczoraj wystąpił ten problem. <nie nie oczekuje darmowych rp, tak jak mogło to zabrzmieć> :D

Opublikowano

Jak mojego znajomego zbanował system przez błąd to dostał jeszcze 840 rp, a jak tutaj usunął mi znajomego system to też powinni coś z tym zrobić. Bo miałem go w znajomych od września i wczoraj wystąpił ten problem. <nie nie oczekuje darmowych rp, tak jak mogło to zabrzmieć> :D

Może akurat,ale wg. mnie po prostu przez przypadek się usuneliście się lub ignorowali.

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości. Normalnie z nim grałem i doładowałem mu rp po czym mial mi kupić prezent. I gdy chciał wysłać to nie mógł. Więc nie wiem kiedy przez przypadek mógł by się usunąć. Kilka osób tez miało taki problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...