Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DT

Seriously?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam małe pytanie. Otóż czy jest taka możliwość by fizycznie Administrator jakiegoś serwera ( nie wiem jak to dokładnie ująć) na komnacie Ripera "zmniejszył" ilość FPS czy coś w tym stylu ? Zadaję takie pytanie ponieważ na jednym z serwerów każdy gracz ma ogromne lagi, Administracja z góry twierdzi że to jest spowodowane naszymi komputerami bądź prędkością internetu. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.

Opublikowano

Witam mam małe pytanie. Otóż czy jest taka możliwość by fizycznie Administrator jakiegoś serwera ( nie wiem jak to dokładnie ująć) na komnacie Ripera "zmniejszył" ilość FPS czy coś w tym stylu ? Zadaję takie pytanie ponieważ na jednym z serwerów każdy gracz ma ogromne lagi, Administracja z góry twierdzi że to jest spowodowane naszymi komputerami bądź prędkością internetu. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.

Nie, nikt nie może ingerować w twoje klatki w grze ;) jak ty masz dobrego kompa i neta i każdym laguje to znaczy że to wina ich maszyn serwerowych

Opublikowano

Nie. Ja to samo mam ;D

Opublikowano

Nic z tym nie zrobią, chyba że maszyne zmienią xD To wina komputera i/lub internetu, jak to napisales

@Edit. Ktoś ma lagi, a ty chcesz zmniejszyć FPS?? Chyba chciałeś napisać 'zwiększyć'

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Dobrze napisałem "zmniejszyć" mam dobrego kompa i internet na czysto robię DT i Ripera na PL a na serwerze prywatnym którego nazwy nie wymieniłem niestety każdy gracz ma problem.

Opublikowano

Niestety nie.

Nie da się ograniczyć FPS danej mapy (danego obszaru).

Możesz Ty zmodyfikować sobie klienta - usunąć widoczność niektórych mobów lub podmienić tekstury na nieco mniej "zlagowane' :D

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...