Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z MobberHack_Ultimate v4

Speed1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam mały problem dotyczący mobber hacka kamera mianowicie Mobberhacka_Ultimate v4 problem polega na tym, że daje żeby dzialał na privie i pisze mi ''failed to start'' i mobber hack nie działa może mi ktoś pomuć.

Z góry dziekuje.

Opublikowano

Tak owszem ale gram na privie MPCforum gameforge działa lecz nie przyciąga moobów a pserwer wyskakuje mi "failed to serwer"

Dodam, że gram na kamermodzie. Chyba, że znacie jakieś inne mobberhacki co działają pod kamermoda.

Opublikowano

Inne mobberhacki to lipa, a testowałem wszystkie z tego forum i z elitepvpers. Jedynie mobberhack z moda lub ten osobny, ale jak on ci nie działa, to nic nie poradzisz, nikomu się nie chcę zrobić mobberhacka, takiego który by działał. Ja osobiście z powodu, że mobber hack nie działał przeniosłem się na inny serwer, gdzie masz w eq niekończącą się pelerynkę np. dreikon lub ethana. Ale wybór należy do ciebie.

2dbwg1x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...