Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Speedhost vs Ultimahost który hosting lepszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieemanoo mam pytanko jaki hosting jest lepszy czy Speedhost.pl czy Ultimahost.pl jesli miałbym kupować to przy Speedhos'cie [Niebieski za 30 zł] a przy Ulitmiehost ten [ovz.2048MB za 49 zł] widziałem też że przy Speedhoscie nie można dosować jeżeli sie zdosuje kogoś to sie traci maszyne bez zwrotów gotówki ale mam pytanie w jaki sposób dotrą do tego że zdosowałem kogoś ? Bo nie ukrywam że mam paru kandydatów do dosowania ale za to że oni mnie dosowali ;_;.

Pasjonat
Opublikowano

Najlepszym sposobem jest wyciągnąć ich IP oraz podać je na policję. Oni już wiedzą co z tym zrobić.

Jak coś to jestem za Ultimahost.

Opublikowano

zależy też do czego bo jak pisałeś, że do dosowania to wtedy lepiej wybierz ultimahost ale jeśli chcesz do stron czy też do normalnych serwerów to wtedy polecam speedhosta lecz dosowac na nim nie mozna. (można ale tylko raz bo wtedy nie masz maszyny)

a w jaki sposób dojdą? to dojdą po logach serwera i jeśli wyjdzie bardzo dużo zapytań z serwera na jedno ip to wtedy mają podejrzenia co do dosów.

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Najlepszym sposobem jest wyciągnąć ich IP oraz podać je na policję. Oni już wiedzą co z tym zrobić.

Jak coś to jestem za Ultimahost.

Tak wiem ale to są moi jakby koledzy z hardcoru u skkf'a z nimi grałem itp. wiec nie mógł bym tak zrobić.. :D ale dziękuje za pomoc

Opublikowano

Ultimatehost - Miałem tam kiedyś vps'a 8gb ale nie bardzo się sprawował przy serwerach, trochę lagi były..

Co do ddosów to na żadnym serwerze nie jest to dozwolone, ja utlimatehost także blokują Ci hosting jak wykryją a nie jest trudno wykryć.

Speedhost - Nie wypowiem się co do vpsów bo mam tam tylko hosting www lecz dobry kontakt z supportem :)

@down.

Z oferty speedhost nie korzystałem ale polecam UltimteHost :)

Szybko pomoc także, łatwy do zrozumienia panel :)

Support sam Ci zainstaluje jave itp jak nie będziesz umiał ;)

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...