Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] WarZombie

JFG

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam ! Otóż mam mały problem z grą WarZombie. Wszystko mi się ładnie ładuję i mogę wybierać postacie itp. itd. Jednakże, gdy ładuję się na serwer i mi się pasek załadował do końca, gra się wyłącza i wyskakuje błąd : GetFileData () failed. MapViewOfFile Error: 8 oraz często D3DXCreateTextureFromFileInMemoryEx.

Mój Sprzęt :

Karta Graficzna : GeForce GTX 550 Ti

Procesor : Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz

Pamięć Ram : 4 GB (Użyteczne 3,25 GB)

Bieżąca Rozdzielczość : 1920 x 1080, 60 Hz

System Operacyjny : Win 7 Home Premium

Dodam jeszcze, że mój kolega ma prawie, że taki sam sprzęt jak ja (trochę gorszy), ale wszystko działa mu elegancko. Za każdą pomoc daję + ;)

Mam pobrane najnowsze sterowniki do karty graficznej.

Uczeń
Opublikowano

Okej, dzięki wielkie. Jakbyś potrzebował pomocy, albo coś w tym stylu, to pisz. ;p Jestem Ci bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Jeżeli masz takie to masz poblokwane rzeczy w rejestrze, masz polskie znaki w nazwie użytkownika lub masz za mało pamięci udostępnianej.

Spróbuj zrobić to: http://www.youtube.com/watch?v=3LoR3yRlyWU , później daj znać czy pomogło :) jak nie to będziemy dalej próbować :) Mi normalnie gra chodzi bez problemów :)

Uczeń
Opublikowano

Jeżeli masz takie to masz poblokwane rzeczy w rejestrze, masz polskie znaki w nazwie użytkownika lub masz za mało pamięci udostępnianej.

Spróbuj zrobić to: http://www.youtube.com/watch?v=3LoR3yRlyWU , później daj znać czy pomogło :) jak nie to będziemy dalej próbować :) Mi normalnie gra chodzi bez problemów :)

Spróbowałem, jednakże ciągle nie działa. :/ Tym razem wyskakuje błąd "Out Of System Memory" lub "Out of viedo memory". Ale serdecznie dziękuję za pomoc. ;d

Opublikowano

To już jesteś blisko, teraz pozostało Ci zrobić ostatni krok :)

Odpal CMD jako administrator i wklep to: bcdedit /set IncreaseUserVa 3072

Powinno już działać :)

Uczeń
Opublikowano

Spróbowałem, jednakże ciągle nie działa. :/ Tym razem wyskakuje błąd "Out Of System Memory" lub "Out of viedo memory". Ale serdecznie dziękuję za pomoc. ;d

Nie wiedziałem, że muszę zrestartować komputer :D Dzięki wielkie ! Masz u mnie ogromnego + Kenwood ! Jakbyś czegoś potrzebował, pisz :D Jestem do usług w razie czego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...