Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nerf riven?

MakoMako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nerf na riven średni ale ją lubie :D.

Ale reszta to...

Nausus

Wither [ W ] - Zasięg wynosi teraz 600 (podniesiony z 500)

Kurde za słaby ten slow...

Eve

Ravage [ E ] - teraz zadaje 70/110/150/190/230 obrażeń (podniesione z 50/95/140/185/230)

Eve jest teraz OP i tego jej nie potrzeba :D

Annie

Pyromania [ Passive ] - Po wyrzuceniu 4 spelli kolejny atak ofensywny będzie stunował przeciwnika na krótką chwilę. Wcześniej 1.75s

To był atut Anki a teraz bedzie raczej niegrywalna :(

Update bedzie 2/10 jak tak zostanie

Kurcze jak to bedzie tak to riven niegrywalna ( 2 link ) :(

SKINA MIAŁEM DO NIEJ

QQ

Opublikowano

Anką nikt nie gra a jak ją widywałem to zawsze po dupie dostawała. Ma dmg ale nie na tyle duży by kogoś powalić bo znika ona w 3 sekundy jeżeli nic nie budujesz pod MR i Heal. Nerf Riven no nareszcie się doczekałem nie powinno być takiego championa który kontruje w early, mid i late wszystkich w grze nieważne co budujesz.

jp8p35.png
Opublikowano

Anką nikt nie gra a jak ją widywałem to zawsze po dupie dostawała. Ma dmg ale nie na tyle duży by kogoś powalić bo znika ona w 3 sekundy jeżeli nic nie budujesz pod MR i Heal. Nerf Riven no nareszcie się doczekałem nie powinno być takiego championa który kontruje w early, mid i late wszystkich w grze nieważne co budujesz.

Ty se jaja robisz, czy w bronzie grasz? ANNIE TO AKTUALNIE TOP 1 SUPPORT o.O na bocie ciśnie każdego, misiek, W, Q w adc i twój adc ma Double Killa. Człowieku, gdzie ty żyjesz, wiadomo że annie jest słaba na midzie, ale my tu o bocie mówimi i dlatego jest ten nerf, bo była za mocna na suppie.

P.S Krótka chwila? Zobaczymy ile to będzie po nerfie, ale pewnie znerfią ją tak, że nie będzie się dało grać, a za pól roku dostanie buffa, gj riot

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Kurwa grałem przeciwko riven dzisiaj na rankedzie jaxem to czekałem aż dziwka użyje swoje Q, a potem była bezbronna jak dziecko. Tylko stun na ryj jeszcze gdzieś tam W i autoataki i pada jebana riven

Opublikowano

Ty se jaja robisz, czy w bronzie grasz? ANNIE TO AKTUALNIE TOP 1 SUPPORT o.O na bocie ciśnie każdego, misiek, W, Q w adc i twój adc ma Double Killa. Człowieku, gdzie ty żyjesz, wiadomo że annie jest słaba na midzie, ale my tu o bocie mówimi i dlatego jest ten nerf, bo była za mocna na suppie.

P.S Krótka chwila? Zobaczymy ile to będzie po nerfie, ale pewnie znerfią ją tak, że nie będzie się dało grać, a za pól roku dostanie buffa, gj riot

Dobra, dobra ja mówie o midzie a Ty o bocie więc chyba coś nie tak. Annie jest mocna jako support ale zobacz chociażby taką Nidalke. Jedna dzida tygrysek, W, E, Q i Twój ADC też leci do bazy.

jp8p35.png
Opublikowano

Dobra, dobra ja mówie o midzie a Ty o bocie więc chyba coś nie tak. Annie jest mocna jako support ale zobacz chociażby taką Nidalke. Jedna dzida tygrysek, W, E, Q i Twój ADC też leci do bazy.

O kurwa. W jakiej dywizji jesteś? Nidalee na supporta pickują tylko w brązie bo jest usless

Opublikowano

O kurwa. W jakiej dywizji jesteś? Nidalee na supporta pickują tylko w brązie bo jest usless

Haha.. Nidalka useless jako support? To chyba Ty w jakiej dywizji jesteś? Gdy ma 300+ AP to z E leczy pół życia do tego można ją budować pod CD. Tym bardziej, że na LCS'ach grają dzidalką na supporcie czyli oni też są retardy z brązu?

jp8p35.png
Opublikowano

Haha.. Nidalka useless jako support? To chyba Ty w jakiej dywizji jesteś? Gdy ma 300+ AP to z E leczy pół życia do tego można ją budować pod CD. Tym bardziej, że na LCS'ach grają dzidalką na supporcie czyli oni też są retardy z brązu?

support jest od dmg czy od wardów/aur/cc?

btw. kto i kiedy grał nidalee na supporcie na lcsach ?

Opublikowano

support jest od dmg czy od wardów/aur/cc?

btw. kto i kiedy grał nidalee na supporcie na lcsach ?

Od tego i od tego :) Support ma się robić pod dmg lub pod tanka zależy kto to jest aby harrasować wrogiego adc, pilnować jungli oraz ew. tankować turrety. Do tego wardy kosztują grosze chyba nie wydasz 20k golda na wardy?

jp8p35.png
Opublikowano

"Tym bardziej, że na LCS'ach grają" serio?! no i co z tego że na LCS'ach grają ? musisz się do nich upodabniać i pickować to co na LCS'ach? + nwm w jakiej dywizji jesteś ale raczej nie wysokiej skoro nie doceniasz anki która potrafi tą twoją "pro' supporta nidalee.

DR5ChPt.png

Opublikowano

"Tym bardziej, że na LCS'ach grają" serio?! no i co z tego że na LCS'ach grają ? musisz się do nich upodabniać i pickować to co na LCS'ach? + nwm w jakiej dywizji jesteś ale raczej nie wysokiej skoro nie doceniasz anki która potrafi tą twoją "pro' supporta nidalee.

Pozwól, że podzielę Twój post na kilka części.

"Tym bardziej, że na LCS'ach grają" serio?! no i co z tego że na LCS'ach grają ?

Nic. Podałem mu tylko przykład, że nie tylko w bronzie pickują Nidalee na supporta.

Nidalee na supporta pickują tylko w brązie bo jest usless

musisz się do nich upodabniać i pickować to co na LCS'ach?

Nie, nie muszę bo po pierwsze nie oglądam LCS'ów na tyle by z nich cokolwiek wyciągnąć.

nwm w jakiej dywizji jesteś ale raczej nie wysokiej

W jakiej jestem dywizji? Nie wysokiej dokładnie bo może nie gram na tyle długo aby cokolwiek zrobić by podnieść tą dywizje praktycznie już w ogóle nie gram w tą grę jak widzę co się z nią stało.

skoro nie doceniasz anki która potrafi tą twoją "pro' supporta nidalee.

Nie powiedziałem nic takiego. Sam gram Anką i wiem jaka ona jest. Ale nie jest na tyle mocna by ją porównywać do wszystkich supportów bo co prawda Anka ma strasznie małe zasięgi i aby cokolwiek zrobić musi podejść pod samego championa i jeszcze teraz ten nerf. Jednak zawsze będzie tak, że liczy się skill a nie champion.

jp8p35.png
Opublikowano

haha od kiedy anka na midzie jest słaba ? jak umiesz grać to się feedniesz i masz dmg a wiem że dmg ma duży na supporcie tez jest dobra i dlatego nerf bo aż za dobra te prawie 2s stuna ale i tak jest lepsza leona albo tresh OP cc

co do riven jest dobra ale wystarczy umieć grać na nią to że na stronach jest że coś tam jest na nią kontrą to nie znaczy że tak jest jak nie umiesz na nią grać to nie dasz rady niczym ( taki przykład za dobrze riven nie gram i grałem nią na pantheona na solo niby jestem kontrą ok FB dla mnie ale po 3 to już nie miałem życia dopiero po 6 do zrobiłem więc trzeba umieć grać ) nawet takim jaxem. Wystarczy się trzymać daleko a jak nie ma Q albo stuna to wtedy bić bo escape to nie ma za dużego tylko jakiś krótki dash i Q po prostu pikujesz postać ze stunem i slowem i coś twardego

Opublikowano

Pozwól, że podzielę Twój post na kilka części.

Nic. Podałem mu tylko przykład, że nie tylko w bronzie pickują Nidalee na supporta.

Nie, nie muszę bo po pierwsze nie oglądam LCS'ów na tyle by z nich cokolwiek wyciągnąć.

W jakiej jestem dywizji? Nie wysokiej dokładnie bo może nie gram na tyle długo aby cokolwiek zrobić by podnieść tą dywizje praktycznie już w ogóle nie gram w tą grę jak widzę co się z nią stało.

Nie powiedziałem nic takiego. Sam gram Anką i wiem jaka ona jest. Ale nie jest na tyle mocna by ją porównywać do wszystkich supportów bo co prawda Anka ma strasznie małe zasięgi i aby cokolwiek zrobić musi podejść pod samego championa i jeszcze teraz ten nerf. Jednak zawsze będzie tak, że liczy się skill a nie champion.

Chyba złoże petycje o dawanie banów za pierdolenie głupot....

Opublikowano

Nidalee na bocie, jprdl! Na początek uselles support, ani heala, ani dmg z dzidy. NIE PICKUJCIE NIDALEE NA SUPPA, PLS!!

Tak wogóle, to ostatnio pamiętam że ktoś karme do jungli picknął na LCS'ach bodajże, może wy też zaczniecie?... bo przecież na lcs tak grają to my też musimy.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Kurwa grałem przeciwko riven dzisiaj na rankedzie jaxem to czekałem aż dziwka użyje swoje Q, a potem była bezbronna jak dziecko. Tylko stun na ryj jeszcze gdzieś tam W i autoataki i pada jebana riven

Ty chyba w wooden XX jesteś jeżeli pokonałeś riven jaxem :P Riven niszczy wszystko w early/mid i late , nawet jezeli nafeeduje (możliwe) i tak rozpieprza wszystko w team fight , jax to easy linia dla riven

Opublikowano

Po nerfie nadal będzie grywalna. Ciągle da się nią ownić topa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...