Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playstation3 ss 12gb czy 500gb ? Gdzie kupić najtaniej ?

kuna728

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Po świętach mam zamiar zakupić nową konsolę playstation. Dlaczego po świętach ? Ponieważ sklepy zrobią "super wyprzedaże" obniżając ceny, które wcześniej podwyższyli.. Zastanawiam się nad wersją 12 Gb i wersją 500 Gb. Mój budżet to około 900 zł. Gry jakie będę chciał nabyć to Battlefield 4 oraz Fifa 14. Moje pytanie brzmi: Czy te obie gry, razem z aktualizacjami etc. zmieszczą się na wersji z 12 Gb? Czy lepiej odrazu zakupić konsolkę z 500 Gb, czy dokupić dysk ? I gdzie można znaleść najtańszą wersję (Wolałbym kupić osobiście a nie zamawiać przez internet, mieszkam w Płocku) ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Najlepiej to z dyskiem 500gb, bo aktualizacje trochę zajmują a może jeszcze dokupisz jakąś grę, lub ściągniesz więc polecam z dyskiem. Najtaniej to będzie raczej w Media Expert bynajmniej ja tam kupowałem xboxa 360, i było najtaniej więc z PS3 też powinno tak być ;)

Opublikowano

Ja tydzień temu kupiłem Xbox 360 z kinectem za 890 zł :)

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Opublikowano

Powiem tak mam konsole 12 gb która kosztowała 600 zł i do tego dokupiłem dysk zewnętrzny za 200zł (z allegro lub dysk od laptopa toshiba możesz włożyć )500gb więc lepiej się opłaca kupić chyba te 12gb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...