Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długie ładowanie, bugi rozdzieczlości, nie działa tab IG...

bigos102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Z takim czymś spotykam się pierwszy raz spotykam, przenieś sobie funkcje z "TAB'' na jakiś inny klawisz. :)

2.

Wejdź w Bibliotekę Steam.
Prawym przyciskiem myszy na Counter-Strike, wybierz Właściwości.
W parametry startowe dopisz: -demoedit -nofbo (OK i Zamknij)
W configu zmień:
fps_max "100"
gl_vsync "0"

cl_sidespeed 400
cl_forwardspeed 400
cl_backspeed 400

3. hmm, może zmniejsz detale i nie bierz wszystkiego na full

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

1. To nic nie da, bo gra 'mysli' ze tab działa ok, bo jakby chce sie pojawic okno (czasem widać samą ramke) ale się nie pojawiają informacje.

2. Narazie jest dobrze, bo znów zrobiłem spójnośc plików gry, i jest ok.

3. Bez sensu, no bo skoro mam 'dobry' komp to lepiej grac na full detalach, tym bardziej ze mam 100-150fps~ na full, tylko to wczytywanie jakieś spierdolone.

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

Witam, mam wiele problemów z CS:GO, kupiłem go miecha temu, ale jakoś wcześniej nie chciało mi się pisać.

Na wstępie mój PC to:

AMD Phenom II 810 (2.6x4)

Radeon HD 7770

3 GB RAM

W7 64bit

Więc tak:

1. W połowie gier nie działa mi TAB, i musze zmieniać rozdzielczość co się wiąże z tym że mnie wyjebuje z gry, lub jestem afk 8min~, jak odbugować ten j%%%ny TAB?

2. Gra, nie wiadomo dlaczego lubi odpalać się w 1440x(ileś) i na podstawowych detalach, co włączenie musze zmieniać. Config się nie resetuje bo bindy/celownik są cały czas ok. Jak to zrobić zeby cały czas było dobre ustaweinie? (Cały ekran, w oknie = 1680x1050/high detale)

3. Mapy, ładują się jakieś 2-5min. lub gra się crashuje, co już w ogóle jest żalosne. Jak czemu zapobiec/

Próbowałem naprawić pliki gry, ale nic nie daje. Inne gry działają dobrze.

System mam 4 letni, ale dbam o niego, czyszcze cclanerami etc. antyvstarczirus też jest.

Co to TAB to wystarczy resnac stema bo wczoraj mialem tak caly ,a co do rozdzielczosci to sie buguje od jakiegos czasu po przedostatnim update , mi tez co jakis czas przy wlanczeniu gry sie zmienia rozdziałka i detale na cienie itp , i zamiast grac na full detalach wez sobie zmiejsz to fps ci urosna do 200+ i rozdzialke 800x600 albo i mniejsza.

Opublikowano

kurwa, ludzie, kto was nauczyl takie bzdety pieprzyc ...

1.gra na niektorych rozdzialkach wypierdala bledy, ja gram na 1280x720 i zawsze wszystko dziala, czasami na 1440 sie bugowal tab i crash, reset steam nic nie daje

2.mozesz miec ustawiony parametr -windowed, i ci sie odpala na natywnej rozdzialce, albo masz config niezapisany, tzn ze zmieniles tam celownik etc, a z csa wychodzisz ciagle np alt+f4

3.zawalony komputer smieciami

1. Z takim czymś spotykam się pierwszy raz spotykam, przenieś sobie funkcje z "TAB'' na jakiś inny klawisz. :)

2.

Wejdź w Bibliotekę Steam.

Prawym przyciskiem myszy na Counter-Strike, wybierz Właściwości.

W parametry startowe dopisz: -demoedit -nofbo (OK i Zamknij)

W configu zmień:

fps_max "100"

gl_vsync "0"

cl_sidespeed 400

cl_forwardspeed 400

cl_backspeed 400

3. hmm, może zmniejsz detale i nie bierz wszystkiego na full

wiekszych glupot nie widzialem, te komendy maja tyle wspolnego z tymi resetujacymi sie ustawieniami, co ty z ludzmi inteligentnymi, nic.

nofbo demoedit i to co podales noie ma nic wspolnego z jego problemem, ty mu dales max fps 100, predkosc strafe, wylaczenie synchro, gowno wielkie

przebinduj tab? tez madra podpowiedz.

3. no tak, w koncu to ze wyciaga 150 fps na max detalach to chuj, ale zmniejsz, zeby wygladalo ze sie znam

Opublikowano

no dobra, ale to będzie fullsize lub w oknie ale z ramką (X, minimalizacja etc), ja chce "cały ekran, w oknie" czyli bez tej ramki.

DAJ MINUSA ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...