Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] GTA V - PS3 / Jak mam zacząć? [Help=Like]

IntelcoreHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam zakupioną grę GTA V na konsolę PS3. Konsolę posiadam od 4/3 lat i boję się, że mi nie pójdzie. Co do pytania, to brzmi ono, co będę musiał zrobić na początku, co radzicie i co trzeba będzie zrobić. Za pomocnicze wypowiedzi plusuję.

GTA V Odpakuję dopiero XII.24 Gdyż nie chcę sobie psuć zabawy.

Opublikowano

1. Zainstaluj tryb fabularny

...pograj...

2. Przejdz // zainstaluj tryb on-line.

bez gif

Opublikowano

Cześć. Mam zakupioną grę GTA V na konsolę PS3. Konsolę posiadam od 4/3 lat i boję się, że mi nie pójdzie. Co do pytania, to brzmi ono, co będę musiał zrobić na początku, co radzicie i co trzeba będzie zrobić. Za pomocnicze wypowiedzi plusuję.

GTA V Odpakuję dopiero XII.24 Gdyż nie chcę sobie psuć zabawy.

Myślę, że gra na twojej konsoli powinna iść, ale zbytnio nic o niej nie powiedziałeś.Cóż, pytanie proste, odpowiedź musi być rozbudowana.

Spoilerować, nie chcę, bo niektórym może zepsuć tąo grę.

Po zakupie, otrzymasz płytki, zainstaluj grę. Twoim oczom ukaże się, wspaniały świat gry. W pierwszej misji, której akcja toczy się kilka lat temu, dowiesz się, żę jest to napad na bank. Wraz z biegiem zdarzeń poznajemy kolejne postacie, odkrywamy nowe lokacje i poznajemy ciekawe charaktery. Oprócz głównego wątku fabularnego, nie zabrakło Easter Eggs'ów(podobnie, jak w poprzednich wersjach) i misji "pobocznych". Możemy dowolnie kreować swoje postacie, ubierać je lub zmieniać fryzury. Oczywiście nie zabrakło trybu gry internetowej, po połączeniu się do "chmury", tworzymy postać. Dowolnie ją modyfikujemy, po czym cieszymy się naszym osobnikiem. Możemy organizować różne wyścigi, stuntować, kupować domy lub zwiedzać pobliskie miejscowości. Gra,pod względem graficznym, nie różni się zbytnio od swojej poprzedniczki, jaką jest Grand Theft Auto IV.

Opublikowano

Up. A co miał o niej opowiedzieć czym się różni nasza konsola od jego? Obudową? Slim fat itd ok. Może była zepsuta lecz naprawiona to też nic nie zmienia. Nie wiem jak Ciebie rozumieć.

Co do początku to zacznij najpierw single żeby było ciekawiej po przejściu (jak będziesz wolał 100% lub 60-80 fabularnego) możesz grać online :)

PS Wesołych Świąt i miłego grania ja właśnie gram też na ps3 :D

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...