Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Master Yi First game ranked

Tiqella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym poznać wasze opinie na temat mojej pierwszej gry na rankedzie Masterem.

Czy jest dobry do wbijania dywizji. ( Pierwszy mecz nim przegrałem przez 2 afk...)

ff.jpg

Opublikowano

@UP
O Co Ci chodzi grał Yi , to mógł brać kille...

@Topic

Dosyć ładne , staty ale niestety nie wszystko się wygrywa ;C nie potrzebny BT , lepszy by był LW moim zdaniem :)

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Jeśli enemy team ogarnie i da jakiegoś stun'a to master nie ma szans-na niższych dywizjach można nim grać.

Opublikowano

Brawo wbicia penty : ) . Farma,hmm ehh taka se (nie no, zajebista) . Powodzenia w dalszych rankedach.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Mozesz mi powiedziec ile trwala gra?

@topic Nie jest zle tylko staraj sie oddawac kille jak grasz na jungli. Inne linie maja wtedy latwiej z czym sie wiaze latwiejsza wygrana

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Mozesz mi powiedziec ile trwala gra?

@topic Nie jest zle tylko staraj sie oddawac kille jak grasz na jungli. Inne linie maja wtedy latwiej z czym sie wiaze latwiejsza wygrana

Gra trwała około 80 minut.

Ja grałem na solo top-a a nie na jungle.

Opublikowano

wróć do mainkrafta ziomek master to najtrudniejsza postać w grze i się za niego bierzesz

Najtrudniejsza postać? Gdy grałem nim pierwszy raz na początkowych levelach zrobiłem nim 35:5, a LoL'a w ogóle nie ogarniałem.

Opublikowano

@Up

Nie dało się w moim team 2 afk 1 feed

A w przeciwnej Rengar Katarina Fiora Sivlr Sona i wszyscy kupili Anioł Stróż.

impossible

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...