Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze switch botem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc bs smiga tylko ze jak juz zmieni bony i skonczy zauwazylem ze np zaznaczam sobie 17 um to jest te 17 um i pisze ze skonczylo i odrazu zmienia bon patrze a tam 5 sr .... o co biega ..

Opublikowano

Nie rozumiem co napisales xD napisz jeszcze raz. Sprobuj od nowa bsa odpalic, może masz w bonach alternatywnych te 5sr, lub dałeś za wielką predkosc bsowania

Opublikowano

Chodzi mi o to ze jak juz bs skonczy zmiane bonow i jest komunikat ze skonczyl to potem on 3 razy znowu zmiankuje i niszczy mi moje idealne srednie lub umy

To sciagnij na nowo bsa bo moze jakis blad jest, i zmniejsz szybkosc zmieniania bonów

Opublikowano

szybkosc zmieniania sie nie da jest tylko opoznianie w ms ktore zmniejszam i dalej to samo

To sciagnij bsa by padmak tam będzie ci wszystko smigac

Opublikowano

eem jednak dalej nie dziala a ten switch padmaka to wczesniej zakladalem temat ze mi pisze exception cos tam cos tam i mi wylacza metka

To bsuj na wbudowanym bsie w kamermoda

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W każdym bs masz opóźnienie w ms czyli im mniejszy tym szybciej zmienia bony i nie nadąża z pozostawieniem takiego jakiego sobie zażyczyłeś i bonuje dalej ponieważ im masz mniejsze opóźnienie w ms ustawione tym szybciej zmienia... najlepiej np. u padmaka zostawić podstawowe 1000 ewentualnie zmniejszyć można maksymalnie do 700.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...