Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends Replay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3528142.png League of Legends Replay

Witam mam problem dotyczący programu League of Legends Replay. Kiedy uruchamiam nagraną rozygrywkę to po załadowaniu się jej wyskakuje błąd: Nie udało się pobrać danych obserwatora. Nastapi teraz wyjscie z aplikacji.

Próbowałem już na różne sposoby z ponowną instalacją czy zmianą ścieżki do gry. Nic nie pomogło.

P.S. Co tak w ogóle się stało z tą zapowiadaną opcją obejżenia powtórki naszego meczu wbudowanej w grę?

Opublikowano

Hmmm,jak nagrywasz lol'a to na pewno masz dobrze skonfigurowane ustawienia ? Odczuwasz jakieś spadki w FPS'ach ? Do tego polecam Ci ściągnąć starszą wersję LOL Replay'a jak owa istnieje.

Opublikowano

Hmmm,jak nagrywasz lol'a to na pewno masz dobrze skonfigurowane ustawienia ? Odczuwasz jakieś spadki w FPS'ach ? Do tego polecam Ci ściągnąć starszą wersję LOL Replay'a jak owa istnieje.

Nagrywając nie ma spadków FPS. Jak to pobrałem pierwszy raz to był taki sam błąd spróbowałem jeszcze raz i działało. Teraz nic nie robiąc nie działa. A dlaczego mam pobrać starszą wersję? To coś da?

Opublikowano

Nagrywając nie ma spadków FPS. Jak to pobrałem pierwszy raz to był taki sam błąd spróbowałem jeszcze raz i działało. Teraz nic nie robiąc nie działa. A dlaczego mam pobrać starszą wersję? To coś da?

Możliwe że ta którą używasz nie działa na Twój system lub po prostu jest niedopracowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...